Liiku hyvässä seurassa!

Haluaisitko päästä liikkumaan lähellä kotia ja kivassa porukassa? Kaipaatko mukavaa liikuntaharrastusta, jossa kunto kohenee monipuolisesti? Onko sinulle tärkeää, että saat ammattitaitoista ohjausta liikkumiseen, mutta harrastus on silti edullinen? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tutustu paikallisen voimisteluseuran tarjontaan!

Voimisteluseurat tarjoavat monipuolisia liikkumismahdollisuuksia kaikenikäisille. Aikuisille on tarjolla ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun: hikijumppaa, lihaskuntojumppaa, äijätreeniä, kahvakuulaa, kehonpainotreeniä, joogaa, pilatesta, venyttelyä ja kaikkea muuta. Voimisteluseurojen ryhmäliikunta sopii sekä naisille että miehille, ja mukaan ovat tervetulleita sekä aktiiviliikkujat että aloittelijat. Löydä lähin seurasi, joka tarjoaa sinulle sopivaa liikuntaa Löydä Seura-sivuilta.

Ryhmäliikunta voimisteluseuroissa on laadukasta ja monipuolista. Jumppien ohjaajat ovat ammattitaitoista väkeä, ja he osaavat ottaa huomioon kaiken tasoiset liikkujat. Meininki on mutkatonta, ja kynnys tulla mukaan tunnille matala. Jumppaamaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisissa kamppeissa kuin haluat. Seuran jumpassa sinua ei katsota pitkään, vaikka treenivaatteesi eivät olisi viimeistä huutoa tai vaikka et olisi koskaan ennen ryhmäliikuntatunnilla käynyt. Rohkeasti mukaan vaan!


Miten löydän itselleni sopivan ryhmäliikuntatunnin?

Ryhmäliikunta on monipuolista ja laajasta tuntinimikkeiden kirjosta löytyy Tehotreeni-, Kehonhuolto- ja Tanssitreeni-sisältöisiä tunteja.

 

Tehotreeni

Tehotreeni-tunnit ovat kohtuullisen raskaita tunteja, jotka kehittävät monipuolisesti kuntoa ja vahvistavat kehoa. Tunnit sopivat aktiiviliikkujille ja jonkin verran treenanneille,jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta ja itsensä haastamisesta.

 

Kehonhuolto

Kehonhuolto-tunnit ovat rauhallisempia tunteja, joissa keskitytään liikkuvuuteen, liikehallintaan, kehon linjauksiin ja tukilihaksiin. Kehonhuoltotunneista on hyvä aloittaa liikuntaharrastus. Aktiiviliikkujille kehonhuolto on tärkeää palauttavaa ja liikehallintaa kehittävää harjoittelua.

 

Tanssitreeni

Tanssitreeni-tunnit ovat helppoja ja hauskoja ryhmäliikuntatunteja niille, jotka rakastavat tanssija ja musiikin mukaan liikkumista. Eri tanssityylit tulevat tutuiksi, hiki virtaa ja sekä sydän että aivot innostuvat!

 

Lue myös Ryhmäliikunta pidentää ikää