Hyppää sisältöön
Home » Ohjaajille ja valmentajille » Convention 2023 tuntikuvaukset

Tehotreenin tuntikuvaukset

Tehotreeni -linjan tunneilla saat uusia ideoita tehokkaisiin sykettä nostaviin ja lihaskuntoa kasvattaviin tunteihin. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tunteja aktiiviliikkujille ja jonkin verran treenanneille.     

Kehonhuollon tuntikuvaukset

Kehonhuolto -linjan tunneilla keskitytään kehon linjauksiin, tukilihaksiin sekä liikkuvuuteen ja rentoutumiseen. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat kehonhuollollisia tunteja niin ryhmäliikunnassa kuin harrastetunneilla.

Tanssitreenin tuntikuvaukset

Tanssitreeni -linjalla on helppoja ja hauskoja ryhmäliikuntatunteja sekä makupaloja eri tanssityyleistä. Tanssitreeni -linjan tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tanssi- tai tanssillisia ryhmäliikuntatunteja tai tanssin harraste- tai Lumo-tapahtumissa käyviä ryhmiä.

Vesiliikunnan tuntikuvaukset

Vesiliikunta -linjalta saat vinkkejä niin aktiiviliikkujien kuin seniori-ikäisten vesiliikuntatunteihin. Tunnit sopivat mainiosti esimerkiksi kaupungin tai kunnan liikuntapalveluissa työskenteleville ohjaajille tai seuran vesiliikunnan ohjaajille.

Laadukkaan lasten ohjauksen tuntikuvaukset

Laadukas lasten ohjaus -linjalta saa vinkkejä Voimistelukouluryhmien ohjaajat sekä lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevät osaajat.

Haku