Esiintymään uuteen yhteisohjelmaan

11.2.2021 |

Uutista on päivitetty 9.3.

Tanssillisen voimistelun uutta yhteisohjelmaa eli koreografi Eerika Laalo-Häikiön ”Ystäväni, elämäni” -ohjelmaa tullaan esittämään seuraavasti: voimistelunäytöksessä lauantaina 20.11.2021 Helsingissä, Gymnaestradassa 9. – 12.6.2022 Tampereella ja World Gymnaestradassa 30.7. – 5.8.2023 Amsterdamissa. Lue ohjelman esittely tästä.

Epidemiatilanteen vuoksi opetustilaisuuksien suunnitelma on päivittynyt. Opetustilaisuus pyritään järjestämään mahdollisimman pian. Vaihtoehtoiset ajankohdat ovat lauantaina 8.5. Mäntsälässä tai sunnuntaina 23.5. Tampereella. Seuraamme epidemiatilannetta ja teemme päätöksiä sen mukaisesti. Opetustilaisuuteen (lähinnä ohjaajille ja valmentajille) osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista 15.4. mennessä ilmoittaudu tästä.

Voimistelunäytökseen 20.11.2021 tähän ohjelmaan esiintymään haetaan nyt enintään 200 voimistelijaa. Ilmoittautumiset 20.11. esiintymiseen tulee tehdä 30.4. mennessäilmoittaudu tästäMikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin esiintymiseen voidaan ottaa (tila rajallinen), tullaan suorittamaan karsinta myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Mikäli ilmoittautumisia ei tule riittävästi, joudumme arvioimaan tilanteen tämän esiintymisen osalta uudelleen. 

Esiintymisasutilaukset tehdään seuroittain 23.5. mennessä ilmoittautuneille toimitettavalla erillisellä lomakkeella. Esiintymisasun toimittaa CHOPAR. Esiintymisasu on sovitettavissa opetuskurssilla.

Kokonaisuus koostuu seuraavasta: lila viitta ja vyö (60 €), musta pitkähihainen pusero (25 €), mustat nilkkapituiset trikoot (20 €). Asujen toimitus elokuun yhteisharjoituksessa. Paita ja trikoot voivat myös olla omat eli jo aiemmin hankitut kiiltäväpintaiset (lycra) tuotteet. 

Voimistelunäytöksessä 20.11. esiintymisen yhteisharjoitus on sunnuntaina 29.8. Helsingissä.

Tampereen Gymnaestradassa ohjelma esitetään suuremmalla kokoonpanolla (tavoite 700 – 1000 voimistelijaa). Alustavat ilmoittautumiset Tampereen tapahtumaan tulee tehdä 18.10. mennessä myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Tampereen ja Amsterdamin Gymnaestradoihin osallistuminen edellyttää osallistujapassien hankintaa.

Kaikkiin tapahtumiin (myös syksyn Voimistelunäytökseen) osallistuminen edellyttää voimistelijoilta harrastetason lisenssiä. 

paivi.tamminen(at)voimistelu.fi