Voimistelu nyt ja tulevaisuudessa – kiitostilaisuus 14.11.2020

14.10.2020 |

Voimistelu nyt ja tulevaisuudessa – kiitostilaisuus on siirretty järjestettäväksi etätapahtumana. Helsingin tai alueiden tilaisuuksia ei järjestetä vaan tilaisuus striimataan. Tilaisuutta voi seurata omalta kotisohvalta. 

Tervetuloa juhlistamaan päättyvää strategiakautta 2017–2020 ja suuntaamaan yhdessä katsetta tulevaan.

Voimistelun tulevaisuuskuvan painopisteinä ovat kuluvalla strategiakaudella olleet voimisteluyhteisön osaamisen kehittäminen, voimisteluilmiön luominen ja voimisteluolosuhteiden kehittäminen. Seuroissa on tehty kymmeniätuhansia tunteja töitä näiden yhteisten tavoitteiden eteen ja lisäksi todella arvokasta työtä on tehnyt suuri joukko Voimisteluliiton luottamushenkilöitä. Haluammekin nyt kutsua kaikki voimistelun ystävät juhlistamaan näitä onnistumisia ja ihmisiä niiden tekojen takana. 

Tilaisuudessa palkitaan kuluneen strategiakauden tekoja, toimijoita tai tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi ja kiitetyksi. Kuka tahansa voi ehdottaa palkittavaa, joten ketä sinä haluaisit kiittää? Jätäthän ehdotuksesi 28.10. mennessä. Lisätietoa palkittavien ehdottamisesta löydät täältä. Lisäksi kiitämme luottamushenkilöitä sekä tutustumme voimistelun strategiaan 2021-2024 Vetovoimaa lasten voimisteluun.

Tilaisuus järjestetään lauantaina 14.11. Voimisteluliiton syyskokouksen jälkeen. Arvioitu alkamisaika kello 16.00. Tulemme kertomaan Voimisteluliiton seuratoimijat Facebook-ryhmässä lauantain aikana syyskokouksen edistymisestä ja arviosta kiitostilaisuuden alkamisajasta.  Koko voimisteluyhteisö on tervetullut seuraamaan tilaisuutta livestriimin välityksellä. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestetään etätapahtumana. 

 

Seuraa Voimistelu nyt ja tulevaisuudessa - kiitostilaisuutta Youtube-livestriimistä.  

Kuva: Milla Vahtila