Starttaa Tähtiseuraksi 2020!

13.1.2020 |

Starttaa Tähtiseuraksi 2020!

Haku tukiohjelmaan on nyt käynnissä.

 

Voimisteluliitto käynnistää tänä keväänä tukiohjelman seuroille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa lasten ja nuorten ja / tai aikuisten Tähtiseura-laatutekijöiden mukaisesti. Ohjelma sisältää mukana olevien seurojen yhteisen aloituksen Zoom-etäyhteydellä, seurakohtaisen sparraustuokion esim. Zoom- tai Teams-etäyhteydellä, Voimisteluliiton seurakehittäjän käynnin seuraan sovitun aiheen tiimoilta sekä Tähtiseura-auditoinnin seuran niin halutessa.

Edellä mainitut palvelut ovat seuralle maksuttomia. Seura varaa tilat seurakehittäjän käynnille ja vastaa niiden mahdollisista kustannuksista.

 

Jokainen seura etenee omassa Tähtiseura-prosessissa oman aikataulunsa mukaisesti, valitsee omat kehittämisen painopisteensä ja päättää, haluaako osallistua Tähtiseura-auditointiin. Kehittämisprosessiin voi osallistua, vaikkei tähtäimessä olisi Tähtiseura-laatutunnus.

 

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Lisää Tähtiseuraohjelmasta Olympiakomitean sivuilta https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

 

Hae mukaan oheisella lomakkeella 1.3.2020 mennessä:

https://my.surveypal.com/Starttaa-Tahtiseuraksi-2020--hakulomake

Lisätietoja
klara.westerlund@voimistelu.fi