Haku Miss Valentine - kilpailuun on auki

26.11.2019 |

Haku Miss Valentine kilpailuun on auki

 

Perinteinen Miss Valentine kilpailu Tartossa järjestetään ensi vuonna 28.2.-1.3.2020. Kaikki ilmoittautumiset kilpailuun tehdään Voimisteluliiton kautta. Grand Prix - kilpailun paikat eivät ole avoimessa haussa, vaan ne jaetaan arvokilpailuvalintakriteerien mukaisesti. Naisten joukkueiden FIG - kilpailuun osallistuu joko naisten maajoukkue tai seurayhdistelmäjoukkue, jonka muodostavat haastajaryhmään nimetyt voimistelijat ja joukkueeseen kutsutut voimistelijat. 

 


Rytmisen voimistelun non FIG - kilpailupaikat jaetaan Lajiasiantuntijaryhmän päätöksellä seuraavasti:

 

Naisten yksilöt (2004 ja vanhemmat), 2 paikkaa

Nuorten yksilöt (2005, 2006, 2007), 2 paikkaa / ikäsarja

Non - FIG - kilpailun naisten ja nuorten yksilöiden paikat jaetaan voimassa olevan rankingin mukaisesti. Lisäksi non - FIG -kilpailuun voidaan lähettää nuorten sarjaan vuonna 2007 syntyneitä asiantuntija-arviolla, kriteerit huomioiden sekä naisten sarjaan vuonna 2004 syntyneitä asiantuntija-arviolla ja nuorten SM 2019 – rankingin huomioiden.


Nuorten joukkueet, 2005 – 2007 syntyneet, 2 paikkaa

Naisten joukkueet 2004 ja vanhemmat, 2 paikkaa

Non - FIG - kilpailun joukkueiden paikat jaetaan kiinnostuksen mukaan, huomioiden joukkueiden ikäkausikilpailun 28.9.2019 ja pre-nuorten joukkueiden kilpailun 23.11.2019 tulokset


Muut yksilöiden sarjat

Pre-nuoret / Pre-juniors, 2008 ja 2009 syntyneet, 2 paikkaa / ikäsarja
Lapset / Children, 2010 ja 2011 syntyneet, 2 paikkaa / ikäsarja

Minit / Mini, vuosina 2012 ja 2013 syntyneet, 2 paikkaa / ikäsarja

Mikäli kiinnostuneita voimistelijoita on enemmän, kuin Suomi saa kilpailuun lähettää, ovat kriteerit valinnalle samat, kuin edellisinä vuosina eli kuuluminen Minirinkiin ja leireille osallistuminen sekä asiantuntija-arvio ja Voimisteluliiton virallisten ikäkausikilpailujen tulokset (yksilöiden kevään 2019 ikäkausikilpailut). Koska vuosina 2012 – 2013 syntyneet ovat osallistuneet vain Staroille, eivätkä kuulu Minirinkiin, päätetään lähtijät erikseen sen jälkeen, kun kiinnostus on kartoitettu ja hakemukset saatu.


Valmentajia, jotka ovat kiinnostuneita lähettämään yksilövoimistelijoita yllä oleviin non – FIG kilpailun sarjoihin, pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus lajipäällikölle 5.12.2019 mennessä sähköpostiin emma.tast@voimistelu.fiMyöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei huomioida.


Hakemuksesta tulee löytyä seuraavat tiedot:

  • Voimistelijan nimi
  • Voimistelijan syntymävuosi
  • Perustelut kriteerit huomioiden ja toiveet suoritettavista ohjelmista
  • Valmentajan nimi ja yhteystiedot
  • Mahdollinen tuomari kilpailuun


Ennen hakemuksen lähettämistä / kiinnostuksesta ilmoittamista jokaisen valmentajan tulee lukea kilpailukutsu. Valmentajan tulee myös tiedottaa perhettä kaikista kilpailuun liittyvistä asioista (mm. aikataulusta, kuluista yms.). Matka on omakustanteinen ja voimistelijoilla tulee olla mukana oma valmentaja (tai sovittuna valmentaja, joka voimistelijasta huolehtii). Tuomarit koordinoidaan lajipäällikön kautta, mutta hakemuksessa tulee ilmoittaa, mikäli jollain tuomarilla seurasta olisi mahdollisuus toimia tuomarina. Kaikki tuomareiden kulut jaetaan normaalin käytännön mukaisesti voimistelijoiden kesken. 


Valinnoista tiedotetaan joulukuun aikana. Mikäli paikkojen määrä tarkentuu järjestäjien toimesta, huomioidaan se valinnoissa. 

Lisätietoja emma.tast(at)voimistelu.fi. 


Kuva: Indrek Kask


What do you want to do ?
New mail