Paljonko seuroissa maksetaan työntekijöille?

15.10.2019 |

Kiinnostaako sinua mitä muissa seuroissa maksetaan työntekijöille? Mietitkö usein, mikä olisi sopiva palkka seuratyöntekijöille?

Voimisteluliitto toteuttaa syksyn 2019 aikana palkkatutkimuksen. Vastaamalla Voimisteluliiton palkkatutkimukseen, seuranne saa kattavan tietopaketin palkkaukseen liittyvistä asioista Voimisteluliiton jäsenseuroissa.

Kyselytutkimuksella selvitetään palkkausta seuroissa niin hallinto- ja toimihenkilöiden kuin lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajien sekä valmentajien osalta. Linkki kyselyyn on lähtenyt sähköpostitse Voimisteluliiton jäsenseurojen puheenjohtajille maanantaina 14.10. ja kysely on auki 31.10. asti. On erittäin tärkeää, että seura vastaa kyselyyn myös siinä tapauksessa, että heillä ei olisi yhtään palkattua työntekijää.

Kyselyn päättymisajan jälkeen työstämme kaikille kyselyyn vastanneille seuroille laajan tietopaketin seurojen palkka-asioista. Viestimme myöhemmin tutkimuksen tuloksista suppeammin myös viestintäkanaviemme kautta. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme myös yhden pääpalkinnon: Voittaja saa valita joko kahden hengen osallistumisoikeuden kevään 2020 Convention-tapahtumaan Tampereelle tai seurakohtaisen asiantuntijasparrauksen seuran valitsemasta aihealueesta. Lisäksi arvomme useita tuotepalkintoja. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista.

On erittäin tärkeää, että jokainen jäsenseura vastaa kyselyyn. Näin saamme luotettavaa tietoa palkkaukseen liittyvistä asioista, joista on myös konkreettista apua seuroille toiminnan kehittämisessä. Tulemme myös toistamaan kyselyä jatkossa, jotta pystymme tutkimaan palkkauksen kehittymistä jäsenseuroissamme. 

Palkkatutkimus toteutetaan osana opinnäytetyötä. Lisätietoja tutkimuksesta Jaanalta (jaana.hyrkas@voimistelu.fi). Kysymykset ohjataan tarvittaessa opinnäytetyöntekijälle eteenpäin.