Dornbirn Special - iltanäytös kenttäohjelmille

11.7.2019 |

Keskiviikkoillan päätti Birkenwiese-stadionilla Dornbirn Special -kenttänäytöskavalkaadi. Tämä näytös ja siinä viimeisenä ohjelmanumerona nähty World Team -kenttänäytösohjelma jäivät Gymnaestrada historiaan Helsingin tapahtuman perintönä. Suomalaiset suunnittelivat ja toteuttivat ensimmäisen kerran kenttänäytöksistä koostuvan iltaohjelman 2015 ja se oli niin suuri menestys, että iltanäytös on jäänyt osaksi World Gymnaestrada tapahtumia.

(Teksti jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvassa: Suomalaista kenttänäytösosaamista nähtiin Dornbirn Special -illassa Energian ympäröimänä -kenttäohjelman muodossa. 

 

Myös World Team, kaikille halukkaille avoin kenttänäytösohjelma on saanut suuren suosion. Dornbirnissä osallistujia tässä kaikille avoimessa kenttänäytösohjelmassa on niin paljon, että koko joukko ei mahdu edes Birkenwiese Stadionille yhtä aikaa. Siksi World Teamin yli 2 000 voimistelijaa on jaettu kahteen eri näytökseen. Suomalaiset nähtiin World Teamissa keskiviikkoillan päätteeksi.

Janne Järvenpää Olarin Voimistelijoista ja Quut -ryhmästä on yksi Suomen World Team voimistelijoista.

Gymnaestradaan lähdettiin hakemaan uusia kokemuksia voimistelusta. Olen ollut Helsingin Gymnaestradassa katsojana ja Turun Gymnaestradassa esiintyjänä, mutta täällä kansainvälisessä tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa kentällä.

Järvenpää saa ensimmäisessä Gymnaestradassaan esiintymiskokemusta World Teamin lisäksi seuran hallinäytöksestä (FIN 15).

- Meillä lapset harrastavat voimistelua, mutta tämä on minun reissuni, Parasta tapahtumassa on tämä henki, iloisia kasvoja joka puolella ja hyvä meininki. Parikyt tuhatta ihmistä ja kaikki hyvällä tuulella, viilattuja esityksiä toinen toistaan hienompia, niin mikäs täällä ollessa. Täällä on todella mukava olla, Järvenpää kiteyttää ja juoksee esiintymään suuntaavan joukkonsa kiinni. 

(Teksti jatkuu kuvan jälkeen.)


Kuvassa: Janne Järvenpää valmiina esiintymään ensimmäistä kertaa World Gymnaestradassa kenttänäytösohjelmassa. 


Katso videolta, miltä World Team -kenttänäytösohjelmassa esiintyminen näytti osallistujan näkökulmasta. Videolta voi bongata myös Helsingissä toteutetun World Team -kenttänäytösohjelman toisen koreografin Marja Kallioniemen.

 

Dornbirn Specialissa nähtiin myös 320 suomalaisvoimistelijaa Energian ympäröimänä -kenttäohjelmassa. Tästä kenttäohjelmasta ja siinä voimistellleiden kokemuksista voit lukea lisää syksyn ensimmäisestä Voimistelu-lehdestä. Voimistelu-lehti 3/2019 ilmestyy Voimisteluviikolla, syyskuun ensimmäisellä viikolla.