Kisanet ja Sport Event System käyttäjätunnuksia tilattavissa

10.6.2019 |

Kilpailujen ilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmät vaihtuvat 1.8.2019 alkaen. Kaudella 2019-2020 kilpailuilmoittautumiset ja tulospalvelu hoidetaan kahden eri järjestelmän, Maggia Finland Oy:n Kisanetin ja SportEventSystemsin, avulla.

Kisanetissä on kaikkien Voimisteluliiton alaisten lajien kilpailuilmoittautuminen sekä kilpailujen kutsut, aikataulut, tulokset ja muut tiedotteet. Kisanetissä on myös joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun, Lumon ja akrobatiavoimistelun pistelasku ja tulospalvelu. SportEventSystemsissä on taas naisten telinevoimistelun, miesten telinevoimistelun, kilpa-aerobicin ja TeamGymin pistelasku ja tulospalvelu. Trampoliinivoimistelun pistelasku jatkuu totuttuun tapaan ScoreExpressissä.

Jokaisen järjestelmiä käyttävän tulee tilata tunnukset, eikä niitä lähetetä automaattisesti kenellekään. Voit tilata seurallesi jo etukäteen yhdet pääkäyttäjätunnukset näihin uusiin kilpailuilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmiin. Mikäli seurassanne on kilpailutoimintaa  tai osallistutte/järjestätte Stara-tapahtumia, tarvitsette tunnuksen Kisanetiin. Mikäli järjestätte Kilpa-aerobicin, Miesten telinevoimistelun, Naisten telinevoimistelun tai Team Gymin kilpailuita tai osallistutte Team Gym kilpailuihin, tarvitsette myös tunnuksen Sport Event Systemsiin. 

Liitosta luodaan teille yksi tunnus molempiin järjestelmiin ja tarvittaessa voitte luoda alatunnuksia muille niitä tarvitseville. Tunnuksia aletaan lähettää alkusyksystä 2019. Huom! Vain yksi henkilö/seura voi tilata pääkäyttäjän tunnukset.

Käyttäjätunnukset voit tilata täältä: 

 

Järjestelmistä on tulossa ohjeistusta ja koulutuksia ennen kilpailukauden alkua sekä tarkempaa tietoa loppukesästä.

Lisätietoja käyttäjätunnusten tilaamisesta Inkeri Lohikoskelta (inkeri.lohikoski@voimistelu.fi)