Trampoliinivoimistelun avoin leiri

1.2.2019 |

päivitetty 11.2.2019


Missä ja milloin
Leiri järjestetään Vierumäen urheiluopistolla lauantaista sunnuntaihin 23.-24.3. Leiri alkaa alustavasti lauantaina klo 11:00 ja päättyy sunnuntaina klo 13:00.

Kenelle leiri
Leiri on avoin kaikille yli 8-vuotiaille  harrastevoimistelijoille sekä kilpavoimistelijoille.

Mikä on lisäpäivä
Lisäpäivä on lajikohtainen koulutuspäivä 2-tasolle aikoville valmentajille, jotka ovat aloittaneet 1-tason 2017 koulutusuudistuksen jälkeen. Myös aiemmin 1-tason käyneet ovat tervetulleita lajin lisäpäivälle.

Lajipäivässä aiheena on terve urheilija, suunnittelu ja seuranta, progressiivisten harjoitteiden rakentaminen sekä ominaisuusharjoittelu. Lisäpäivän hinta on 55€, mutta jos osallistut leirille valmentajana koulutus sisältyy hintaan.


Hinta
Voimistelija 115€
Valmentaja/huoltaja 55€ (23.-24.3.) 
Hinta sisältää 2x lounas, 1x aamupala ja 1x päivällinen.

Vain  23.3. lisäpäivään osallistuva valmentaja 55€ (sis. lounas)


Ilmoittautuminen ja peruutusehdot
Ilmoittautumisaika on 1.2.-21.2.

Peruutus kuluitta 20 vrk ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella, jolloin peritään liiton 15€ toimistokulu.

Ilmoittautuminen tapahtuu Hoikan leiripuolella, jonne tarvitset erilliset tunnukset. Sekä rekisteröityminen että ilmoittautuminen tapahtuvat täällä.
Ilmoittautumisen hoitavat vanhemmat suoraan, lasku lähtee ilmoittautumisen yhteydessä.

Valmentajien/huoltajien leiri-ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen trampoliini@voimistelu.fi ja nämä laskutetaan erikseen joko henkilölle suoraan tai seuralle. Huom! Lisäpäivään ilmoittautuminen tapahtuu Hoikan kautta, tästä linkistä.

Alle 18-vuotiailla tulee olla valmentaja/huoltaja mukana leirillä. Leiri on hyvä osaamisen kehittämisen paikka myös valmentajille. On suositeltavaa, että seurassa keskustellaan ensin ketä voimistelijoita on lähdössä, jolloin seurasta voi lähettää valmentajan mukaan leirille keskitetysti.

Vakuutus ja lisenssi
Leirille osallistuvilla tulee olla voimassa oleva vakuutus. Vakuutus voi olla lisenssin yhteydessä hankittu tai erikseen omasta vakuutusyhtiöstä. 


Ohjelma
Leirin tarkka lukujärjestys lähetetään osallistujille lähempänä leiriajankohtaa. Leirillä tehdään sekä trampoliinilla että DMT:llä. Kouluttajina toimii kansallisia 
valmentajia eri seuroista.

 

Tiedustelut

Lajipäällikkö Tomi Vähätalo trampoliini@voimistelu.fi.

 

kuva Milla Vahtila