Urheilijoiden ääntä kuuluviin

14.11.2018 |

Vuoden 2018 alusta käynnistettiin Voimisteluliitossa urheilijavaliokunta, jonka tehtävänä on tuoda urheilijan ääntä kuuluviin lajitoiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimisteluliiton historiassaan ensimmäiseen urheilijavaliokuntaan valittiin kuusi kokenutta urheilijaa eri voimistelulajeista. Valiokunnan jäseninä toimivat Annika Urvikko, Ella Flinkman, Katja Volkova, Kia Keränen, Laura Vihervä ja Tomi Tuuha. Urheilijavaliokuntatyön tavoitteena on lisätä Voimisteluliiton toimihenkilöiden ja urheilijoiden välistä vuoropuhelua ja voimistelulajien välistä yhteistyötä.

 

Urheilijavaliokunta on vuoden 2018 tapaamisissaan suunnitellut ja selkeyttänyt valiokunnan toimenkuvaa ja kehitellyt konkreettisia toimia työn käynnistämiselle ja valiokunnasta viestimiselle. Jäsenet esittäytyvät tammikuussa niin voimistelulehdessä kuin Voimisteluliiton nettisivuillakin. Ensi vuonna urheilijavaliokunnan jäseniä voi tavata muun muassa Voimistelun yhteisissä SM-kilpailuissa Turussa 24.-25.5. Annika, Ella, Katja, Kia, Laura sekä Tomi toivovatkin, että erityisesti urheilijat tulisivat moikkaamaan heitä kilpailuissa ja muualla. Aina on kiva vaihtaa voimistelukuulumisia sekä kuulla nykyisiltä urheilijoita kehitysehdotuksia voimistelutoimintaan. Näin valiokunta voi viedä viestiä Voimisteluliitossa eteenpäin.  

Valiokunnan esittelijänä toimii Voimisteluliiton hallintokoordinaattori Riikka Hormu. Urheilijavaliokunnalle suunnattu viesti tavoittaa valiokunnan parhaiten tällä hetkellä esittelijän kautta sähköpostista riikka.hormu@voimistelu.fi .

Kuvassa: Urheilijavaliokunnan jäsenet vasemmalta Annika Urvikko, Ella Flinkman, Kia Keränen, Laura Vihervä ja Tomi Tuuha. Kuvasta puuttu Katja Volkova.