Ada Hautalalla upea ottelufinaali

13.10.2018 |

Ada Hautala Oulun Pyrinnöstä voimisteli upean kilpailun Nuorten olympialaisten neliottelufinaalissa Buenos Airesissa. Ada sijoittui hienosti yhdeksänneksi ennätyspisteillään 49,148.

”Lähestulkoon täydellinen kisa, tosi hieno fiilis. Sain taas onnistuneet sarjat ja ennätyspisteet neliottelusta! Jokaisella telineellä sain parannettua pisteitä karsinnasta. Olen erityisen tyytyväinen puomiin, finaalissa puomin tekeminen tuntui todella hyvältä. Alastuloissa jäi hieman toivomisen varaa, mutta oli kyllä upea kisata täällä,” kertoi onnellinen Hautala.

Vaikka karsinnatkin menivät Hautalalla lähes nappiin, pystyi hän silti vielä parantamaan suorituksiaan ja pisteitään jokaisella telineellä. Adan vahvista osaamista nähtiin jälleen puomilla, josta hän voimistelikin finaalin neljänneksi parhaat pisteet, 12,233. Puomisarja oli Adan neljäs peräkkäinen pysyvä sarja kansainvälisissä kilpailuissa. Hypystä Hautala nappasi kovat pisteet 12,916, nojapuilta 11,966 ja permannolta 12,033. Henkilökohtainen valmentaja Pauliina Savola oli suojattinsa kisaan todella tyytyväinen.

”Aika lailla millimetrimitalla pitää virheitä etsiä tästä kisasta. Ada teki huikean neliottelun ja oman ennätyksensä mahtavaan paikkaan. Ada esiintyi koko ajan varmasti ja tyylikkäästi sekä esimerkillisenä urheilijana. Ihan mieletön tyttö,” iloitsi Savola.

"Ruotsin kanssa pidettiin pohjoista myötätuulta. Oli tosi kiva kisata heidän kanssa  ja molemmilla meni loistavasti," kertoivat Suomen kaksikko Ada ja Pauliina.

 

Kilpailun tulokset

1. Giorgia Villa ITA 54,066

2. Amelie Morgan GBR 53,432

3. Anastasiia Bachynska UKR 52,332

9. Ada Hautala FIN 49,148