Voimistelu näkyvästi esillä Tähtiseura-päivillä

8.10.2018 |

Olympikomitean Tähtiseura-päivät keräsivät noin 350 eri lajien edustaajaa Helsinkiin Marina Congress Centeriin 6.-7.10. Voimisteluseurat olivat lähteneet aktviisesti mukaan, sillä voimistelutoimijoita paikalla oli lähes 60.

Voimisteluseuroille on tapahtumassa myös omaa ohjelmaa. Lajiosuuden pääteemana oli Tähtiseura oppimisympäristönä. Lisäksi voimistelun omassa osuudessa tutustuttiin liiton valmiisiin materiaaleihin ja kerättiin ideoita Voimistelukoulu-konseptin kehittämiseen.

Kaikkien lajien yhteisen osuuden seurapaneelissa Liikuntaseura Vihti Gymin Anne Kempas osallistui keskusteluun seuratoiminnan tulevaisuudesta. Tapahtumassa järjestettiin myös suosittu ideatori, jossa Pakilan Voimistelijat oli mukana esittelemässä varhaisvaiheen liikuntapolun uudistustaan. Tähtiseura-päivien esitysmateriaalit löytyvät Olympiakomitean nettisivuilta.

Tähtiseura-päivien iltajuhlassa luovutettiin 2.000 euron Fiksu seura -palkinto, jonka voitti 75 ehdotuksen joukosta Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta. "Haluamme kannustaa seuramme jäseniä kestävän kehityksen huomioimiseen ja toimia esimerkkinä myös muille. Liikkeelle voi lähteä jo aivan pienestäkin asiasta arjessa. Haluamme hyvää seuramme jäsenille ja myös ympäristöllemme", kertoo hallituksen sihteeri Emma Karjalainen SaVoLista. Lisäksi Espoon Telinetaiturit ja Voimisteluklubi Lohja voittivat Viking Linen kokousristeilyn. Iltajuhlassa nähtiin myös OVO Teamin upea esitys. 

Tähtiseura-päivät järjestetään seuraavan kerran vuonna 2020.