Osallista nuoret mukaan seuratyöhön!

1.2.2018 |

Tiesitkö, että 2/3 nuorista olisi valmis tekemään vapaaehtoistyötä, jos heitä kysyttäisiin siihen? Älä jätä nuorten potentiaalia hyödyntämättä seuratyössä vaan käynnistä nuoret seuratyöhön mukaan osallistava Nuvo-toiminta.

 

Nuvo-toiminnan tavoitteena on osallistaa nuoret (noin 13-25-vuotiaat) mukaan seuratoimintaan ja saada nuorten ääni kuuluviin toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Nuvo-toiminnan avulla on tarkoitus lisätä seuratoimijoiden määrää ja kasvattaa nuorista tulevaisuuden seuratoimijoita. Nuvo tulee sanoista nuoret voimisteluosaajat. Nuvo-toiminta on käynnistetty pilotoimalla sitä kymmenessä voimisteluseurassa menestyksekkäästi vuoden 2017 aikana.

 

Nyt kaikilla seuroilla on mahdollisuus saada ilmaista apua ja tukea Nuvo-toiminnan käynnistämiseen ja sekä valmiita toimintamalleja nuoria innostaviin projekteihin. Nuvo-vuosi 2018 käynnistetään 8-10 seuran kanssa 10. helmikuuta klo 11-13 yhteisellä aloitustapaamisella Voimisteluliiton toimistolla Helsingissä. Tapaamisen päätteeksi nautitaan Voimisteluliiton tarjoama lounas ja lähdetään rakentamaan Nuvo-verkostoa. Nuvo-ryhmä tapaa vuoden aikana Webinaarin välityksellä 2-3 kertaa ja kokoontuu yhteen syyskokouksen yhteydessä 17.marraskuuta. Tavoitteena on, että vuoden aikana Nuvo-toiminta kiinnittyy seuraan ja se jatkuu yhteisen Nuvo-vuoden jälkeen seuroissa itsenäisesti.  

 

Nuvo-ryhmän tapaamiseen odotetaan osallistuvan seurajohdosta yksi henkilö sekä 1-2 nuorta, jotka voisivat olla kiinnostuneita Nuvo-toiminnasta. Ilmoita seuranne tapaamiseen 5.2. mennessä sähköpostitse riikka.hormu@voimistelu.fi. Kertokaa ilmoittautumisviestissä, ketkä osallistuvat aloitustapaamiseen ja miksi haluatte päästä Nuvo-ryhmään mukaan.

Videossa esitellään Nuvo-toimintaa ja seurojen nuoret kertovat omia kokemuksiaan toiminnasta. 

Lisätiedot Nuvo toiminnan vastuuhenkilöltä Riikka Hormulta
riikka.hormu@voimistelu.fi 
0400477978

#nuoretmukaan
#nuvo