Haku Voimisteluliiton luottamusryhmiin ja seurakummeiksi on nyt auki

25.9.2017 |

Voimisteluliitto haluaa laajentaa toimijoiden määrää voimistelun parissa sekä uudistaa luottamushenkilöiden sekä muiden voimistelutoimijoiden rooleja tulevaisuuskuvan painopistealueiden mukaisesti. Haku Voimisteluliiton luottamusryhmiin sekä seurakummeiksi toimintakaudelle 2018-2020 on nyt auki.

Seurat voivat ehdottaa henkilöitä tai vastaavasti jokaista avoinna olevaa paikkaa voi hakea kuka tahansa voimistelutoiminnasta kiinnostunut ja tehtävään pätevä henkilö. Jos luottamushenkilö tai seurakummi toimii alueella, jossa on ruotsin kielisiä jäsenseuroja, eduksi katsotaan ruotsin kielen osaaminen. 

Osa luottamusryhmistä kutsutaan hallituksen toimesta ilman avointa hakemusta.  

 

Esittelyt kaikkien luottamusryhmien ja seurakummien toimenkuvista löydät täältä(päivitetty 12.10.2017) 

 

Haku on avoinna 15.10. klo 23.59 saakka.

Haku luottamusryhmät

Hakulomake seurakummit

 

 10.8.2017 lähetetty virallinen kirje seuroille

 

Hyvät Voimisteluliiton jäsenseurojen johtokuntien jäsenet,

 

Suomen Voimisteluliitto ry. on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista. Voimisteluliiton noin 380 jäsenseuraa liikuttavat viikoittain noin 130 000 suomalaista. Voimisteluliiton tehtävänä on edistää eri-ikäisten voimistelua harrasteesta huipulle ja tarjota elämyksiä jokaiselle.

 

Etsimme nyt sporttiseen joukkoomme voimistelusta kiinnostuneita, aktiivisia, innostuneita

 

LUOTTAMUSHENKILÖITÄ JA SEURAKUMMEJA

 

valtakunnallisiin työryhmiin kaudelle 1.1.2018 – 31.12.2020.

 

Haku koskee Voimisteluliiton luottamustyöryhmiä. Liitteessä on kuvattu työryhmät ja niiden tehtävät.

Luottamustyöryhmissä on esitelty myös hallituksen nimeämät valmennuksen asiantuntijaryhmä, urheilijavaliokunta ja kurinpitovaliokunta, joita haku ei koske.

 

Voimisteluliitto on vaikuttaja, kehittäjä, yhdessä tekijä. Tarjoamme luottamushenkilöillemme ja seurakummeille näköalapaikan edelläkävijöiden joukossa, mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää suomalaista voimistelua, Voimisteluliittoa ja seuroja.

 

Mahdollistamme kansainvälisiä hetkiä, tukea ja välineitä tehtävässä onnistumiseen, kokemuksen ja oppimisen paikan sekä ystäviä ja elämyksiä.

 

Luottamushenkilöillemme korvaamme matkakustannukset Voimisteluliiton matkustussäännön mukaisesti ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua vuosittain yhteen liiton koulutukseen omakustannushinnalla. Lisäksi maksamme seurakummeille seurakäynneistä palkkion.

 

Tule mukaan vaikuttamaan ja kehittämään suomalaista voimistelua ja Voimisteluliittoa.

 

Pyydämme Voimisteluliiton jäsenseuroja miettimään omia toimijoitaan ja rohkeasti esittämään heitä luottamusryhmiimme ja seurakummeiksi tai vastaavasti jokaista avoinna olevaa paikkaa voi hakea kuka tahansa voimistelusta kiinnostunut ja tehtävään pätevä henkilö. Voit hakea useampaan työryhmään mutta sinut voidaan valita vain yhteen niistä ja seurasta valitaan maksimissaan 1 henkilö/työryhmä/seurakummi.

 

Ehdotukset kaikkiin asiantuntijaryhmiin ja seurakummeiksi tehdään liittoon, ehdokkaita ei voi esittää enää lajien seurakokouksissa. Ehdotukset tehdään sähköiselle hakulomakkeelle 13.10.2017 mennessä.

 

Voimisteluliiton lajien seurakokoukset pidetään Helsingissä syyskokouksen yhteydessä la 18.11. Lajien seurakokoukset esittävät liiton hallitukselle lajiasiantuntijaryhmien ehdokkaat. Voimisteluliiton hallitus päättää kaikkien luottamushenkilöryhmien kokoonpanot marraskuun loppuun mennessä. Valittujen luottamushenkilöiden työ alkaa 1.1.2018. Uusien luottamushenkilöiden ja seurakummien yhteinen ”kick off” -aloituspäivä on Helsingissä 20.1.2018

 

 

Ystävällisin terveisin

 

Suomen Voimisteluliitto ry:n hallitus