Päivityksiä luokkakilpailujen valmisohjelmiin

21.8.2017 |

 

10.6.2017, päivitetty 24.7.2017

Rytmisen voimistelun luokkakilpailujen valmisohjelmia uusitaan seuraavasti:


1.luokan vapaajoukkue
uusi ohjelma käytössä syksyllä 2017. Ohjelman video ja musiikki löytyvät Sillasta. Päivitetyt liikkeet Voimisteluliiton nettisivuillaJos videon kanssa on ongelmia, tarkista että selaimesi ja videoliitännäiset ovat päivitetty ajan tasalle. Suositellut selaimet ja niiden versiot ovat Chrome 15+, Safari 5.1+ ja Firefox 14+.

2.luokan joukkue (pallot)
nykyinen ohjelma käytössä vielä syksyllä 2017. Arvostelu uusien sääntöjen mukaisesti, päivitetyt ohjeet Voimisteluliiton nettisivuilla.

3.luokan joukkue (vanteet)
uusi ohjelma käytössä syksyllä 2017. Ohjelman video ja musiikki julkaistaan Sillassa ja ohjeet Voimisteluliiton nettisivuilla viimeistään elokuun aikana.
 
4.luokan joukkue (keilat)
nykyinen ohjelma käytössä vielä syksyllä 2017. Arvostelu uusien sääntöjen mukaisesti, päivitetyt ohjeet Voimisteluliiton nettisivuilla.
 
Vapaaohjelmista nykyiset ohjelmat ovat käytössä jatkossakin.

Valmis naruohjelma (yksilö)
 uusi ohjelma käytössä syksyllä 2017 (halukkaat voivat käyttää esimerkiksi luokissa 2. ja 3. sekä Staralla, valmiin välineohjelman käyttö on siis vapaaehtoista).
Ohjelman video ja musiikki löytyvät Sillasta. Ohjelman vartalonvaikeusosat ja liikkeet löytyvät tältä lomakkeeltaJos videon kanssa on ongelmia, tarkista että selaimesi ja videoliitännäiset ovat päivitetty ajan tasalle. Suositellut selaimet ja niiden versiot ovat Chrome 15+, Safari 5.1+ ja Firefox 14+.


Linkki materiaaliin Voimisteluliiton nettisivuilla (ohjelmien osat ja suoritusohjeet)
Linkki Siltaan (videot ja musiikit)

 

Seuraa nettisivuja ja Siltaa löytääksesi uudet päivitetyt ohjelmat ja ohjeet!