Mikä ihmeen voimistekoululisenssi

1.6.2017 |

Voimistelukoululisenssi lasten ja nuorten laatuseuroihin vaiheittain syksystä 2017

Voimistelukoulu on Voimisteluliiton konseptikokonaisuus, joka auttaa seuroja laadukkaan lasten toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä sekä lasten voimistelun laatutekijöiden jalkautumisessa seuroihin. Konseptin osa-alueet on kehitetty yhteistyössä lasten voimistelun ammattilaisten kanssa. Voimistelukoulun materiaalit on laadittu ohjaajien tarpeet ja toiveet huomioiden. 

Uutuutena voimistelukoulukonseptissa on valtakunnalliset ja alueelliset tukitoimet suoraan ohjaajille ja seuroille. Konseptin avulla varmistetaan ja vahvistetaan seurojen välistä yhteistyötä sekä kannustetaan hyvien käytäntöjen jakamiseen. Syksystä 2017 Voimisteluliitto edellyttää voimistelukoulukonseptin käyttöä kaikilta Sinetti- ja Huippuseuroilta. 

Lasten ja nuorten laatuseuroilla on siirtymäaikaa Voimistelukoulun käyttöön seuraavaan auditointiin saakka ja uudet Sinettiseurat ottavat konseptin käyttöönsä heti sertifikaatin saatuaan. Halutessaan seura voi luonnollisesti ottaa voimistelukoulukonseptin käyttöön välittömästi ja saada etuja mm. voimistelupassien ja ohjaajan oppaiden tilauksessa! 

Lisätietoa voimistelukoulukonseptista ja -lisenssistä sekä laatuseuraksi hakeutumisesta täältä.