Kiljuntaa ja uusia kategorioita

13.6.2016 |
Espoon Tapiolassa käytiin viikonloppuna 10-12 -vuotiaiden mestaruuskilpailut, jotka olivat osa Voimistelupäivien tapahtumaa. Voimistelupäivät on suurin vuosittain järjestettävä kotimainen voimistelutapahtuma. Tapahtumassa kilpaillaan kaikissa kahdeksassa Voimisteluliiton lajissa.

Lauantaina Tapiolan urheiluhallissa kisaamaan pääsivät joukkuevoimistelussa kategorioiden 6-10 voimistelijat. Matolla nähtiin hyväntuulisia ja onnistuneita suorituksia. Pienten voimistelijoiden iloiset kiljahdukset kaikuivat hallissa, kun kategorioita lueteltiin kilpailun päätyttyä. 

Kunniamainintoja jaettiin kolmelle joukkueelle: Kuopion Reippaan Voimistelijoiden Alinat X sai erityismaininnan kilpailuohjelman monipuolisuudesta ja voimistelun laadusta, Liikuntaseura Vaasa-tyttöjen Felis hienosta kilpailuohjelman suorittamisesta ja Kellon Työväen Urheilijoiden Jasmiinit Kidea mielenkiintoisesta ohjelmasta, joka sopii joukkueelle hyvin.

Espooseen Kuusamosta asti saapuneet Kuusamon Naisvoimistelijoiden Saaga S ja Saaga C -joukkueet nauttivat kilpailun jälkeen ulkona aurinkoisesta hetkestä yhteiskuvia ottaen. Tytöillä on nuoresta iästä huolimatta voimistelutaustaa jo seitsemän vuoden ajalta. 

"Täällä tapahtumassa kaikista kivointa on kavereiden kanssa oleminen. Matka tänne ja itse kilpailut ovat myös hauskoja", tuumivat tytöt hymyssä suin, ja kertovat kisapäivän sisältäneen muun muassa paljon venyttelyä. 

Sunnuntaina joukkueella oli edessä vielä 12 tunnin bussimatka kotiin Kuusamoon, joten istumalihakset olivat koetuksella.

Joukkuevoimistelun 10-12 -vuotiaiden sarjan tulokset

Kuvassa Kuusamon Naisvoimistelijoiden Saaga S ja Saaga C -joukkueet.