Seurojen varainhankinta

Tutustu verottajan ohjeisiin yleishyödyllisten yhteisöjen verotuksesta osoitteessa www.vero.fi. Syventävän verotusohjeen löydät täältä.

 

Reima

Reima tarjoaa seuroille erittäin helpon ja vaivattoman mahdollisuuden tehdä varainhankintaa. Markkinoimalla Reiman voimistelumallistoa jäsenistölle, seura voi tienata osan myynnin tuotoista, ilman minkäänlaista sitoutumista.

Reiman Voimistelumallisto koostuu lasten laadukkaista sekä teknisistä sisäliikunta- ja ulkovaatteista. Mallisto on saatavilla Reiman seurakaupassa ja tarjolla seuran jäsenille -30% edullisempaan hintaan. Seura saa Reimalta oman seurakoodin, ja jokaisesta seurakoodilla tehdystä ostoksesta seura tienaa 10% tuotoista. Seurakoodi toimii myös Reiman normaalissa verkkokaupassa, ja näiden ostoksien tuotoista seura tienaa 5%.

Reiman varainhankintamalli ei sitouta seuraa mihinkään tiettyyn ostomäärään tai aikajaksoon, jokainen osto on seuran eduksi ja varainkeruuta voi edistää seuran omaan tahtiin. Reima maksaa seuran osuuden tuotoista seuralle puolivuosittain. 

Ei sitoutumista, pelkkää hyötyä! Jos kiinnostuit, näin toimit: 

1. Ota yhteyttä Reimaan seurat@reima.com. Saat jäsenille jaettavan seurakoodin ja tarvittavat tukimateriaalit.
2. Jaa seurakoodi jäsenille ja kannusta edukkaille ostoksille
3. Jäsenet tekevät edukkaita ostoksia seurakoodia käyttäen, niin seurakaupassa kuin Reima.com:issa
4. Mitä enemmän seurakoodilla tehdään ostoksia, sitä enemmän seuranne saa kerättyä varoja


Ota yhteyttä: seurat@reima.com 

seurat.reima.com  

 

Voimisteluliiton kaikki yhteistyökumppanien tarjoamat edut. 

Olympiakomitean yritysetuja ja varainhankintaa.