Seurojen varainhankinta

Mosho

Helppoa varainhankintaa seuroille ja joukkueille!

Mosho tarjoaa ihonhoitotuotteita, joita myymällä seura, joukkue tai ryhmä voi toteuttaa varainhankintaa toimintaansa varten. 

Mosho Oy on suomalainen yritys, Dermoshop Oy:n tytäryhtiö, jonka tuotevalikoima koostuu useammasta Mosho-tuotepakkauksesta ja valikoima uudistuu vuosittain. 

Tuotto on 4€/myyty pakkaus ja Mosho-tuotepaketin suositusmyyntihinta on 12€/paketti. Helppo ja vaivaton verkkotilausjärjestelmä mahdollistaa, että voit hoitaa kaiken digitaalisesti.

Tutustu ja tilaa ilmainen Mosho-tutustumispakkaus www.mosho.fi.

Sokos hotellit

Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien; Suomen, Viron ja ja Venäjän Sokos Hotellien ja Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma.

Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset ja ulkomaiset urheilujoukkueet. Joukkueen yhteyshenkilön (esim. joukkueenjohtaja, kapteeni, huoltaja) tulee olla täysi-ikäinen. 

Sporttiklubijäsenyys on joukkuekohtainen, ja liittyminen klubiin on maksutonta. Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä joukkueen/seuran hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön, kun ryhmän minimikoko on 11 henkilöä.

Edullisten majoitushintojen lisäksi Sporttiklubi palauttaa 10 % joukkueen majoituslaskun verollisesta loppusummasta S-ryhmän lahjakortteina. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. 

Varmista edut joukkueellesi ja liity nyt Sporttiklubiin.

Unelma-Arpa

Urheilun Unelma-Arpa – Suomen suurin tavara-arpa!

Urheilun Unelma-Arpa on Valo ry:n, Suomen Olympiakomitean ja 16 muun urheilujärjestön urheiluseuroille kehittämä varainhankintakeino. Unelma-Arvan myynti on verotonta varainhankintaa urheiluseuroille ja -järjestöille ja sitä on mahdollista tehdä ympäri vuoden.

Myyjä saa jokaisesta myydystä arvasta jopa 50 % myyntipalkkion. Arpojen myynti on täysin verotonta toimintaa.

Urheilun Unelma-Arvat ovat helppoja myydä ja houkuttelevia ostaa – päävoiton arvo on jopa 200 000 euroa ja voittoja on yhteensä yli 160 000 kpl. Voittojen kokonaisarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa!

Tutustu ja tilaa 

Voimisteluliiton korukalenteri

Suosittu Voimisteluliiton korukalenteri saa jatkoa. 

Suomen Voimisteluliiton korukalenteri mahdollistaa jälleen jäsenseuroille houkuttelevan tilaisuuden varainkeruuseen. Kaiken ikäisiä tyttöjä kiinnostavan korukalenterin myynnistä seurat saavat 4€ per myyty kalenteri. Suositeltava myyntihinta 13 €, ostohinta 9 €. 

Uusiutunut korukalenteri sisältää: 1 x kaulakoru, 1 x rannekoru ja 22 uutta maskottia. 

Korujen pituudet ovat säädettäviä, joten ne sopivat kaiken ikäisille. Yhdistelemällä koruja ja maskotteja voi luoda oman erilaisen korun vaikka päivittäin. 
Korut ja maskotit ovat laadukasta koruseosmetallia, eivätkä sisällä nikkeliä. 

Tilaukset kalentereista viimeistään 15.9.2017 mennessä. Minimitilausmäärä 100 kpl / seura. 

Tilaukset toimitetaan seuroille lokakuun kuluessa tilausjärjestyksessä (ensimmäiset tilaajat saavat kalenterit ensimmäisenä).

Yhteydenotot, lisätiedot ja tilaukset: Tytti Rantanen, p. 0500 500 900 / tytti.rantanen@homekit.fi 


Voimisteluliiton kaikki yhteistyökumppanien tarjoamat edut. 

Olympiakomitean yritysetuja ja varainhankintaa.