Seurojen varainhankinta

Gutz

GUTZ tarjoaa yhteistyö- ja ansaintamahdollisuuden urheilujoukkueille, yhdistyksille ja koululuokille, jotka haluavat kerätä rahaa toimintaansa, kuten kilpailumatkoihin ja luokkaretkiin. Gutzin tuotteiden myyminen on helppo ja mukava varojenkeruutapa.

Laatutuotteita laatupakkauksissa
Gutz arvostaa laatua, ja se on myös tärkeää toiminnan sujuvuuden kannalta. On itsestään selvää,että myymäsi sukat ja alusvaatteet ovat laadukkaita ja helppoja myytäviä. Gutz tuotteista myyjä voi olla ylpeä, sillä ne ovat muodikkaita, hyvinistuvia ja testattuja. Ne on pakattu kauniisti ylellisiin lahjapakkauksiin ja mukana seuraa aina pesuohjeet.

Yksinkertainen hinnoittelu, järjestelmä ja tuotto
Laadukkuus tarkoittaa myös helppoutta. Kuvaston jokainen tuotepakkaus maksaa 20 euroa sisällöstä riippumatta. Yksi pakkaus = 20 euroa. Teidän ansio per paketti 5€. Yksinkertaista! Mitään ei tilata etukäteen, mikä tarkoittaa sitä että tämä on riskitön 3 viikon kampanja teille.

Sponsorointikampanja
Gutz valitsee vuosittain noin 50 seuraa yhteistyökumppanikseen. Haluatko, että juuri sinun seurasi on yksi näistä? Ota yhteyttä meihin niin järjestämme tapaaminen. Toimi nopeasti, sillä vain tietty määrä seuroja pääsee mukaan sponsorikampanjan.

www.gutz.fi
info@gutz.fi

 

Unelma-Arpa

Urheilun Unelma-Arpa – Suomen suurin tavara-arpa!

Urheilun Unelma-Arpa on Suomen Olympiakomitean ja 16 muun urheilujärjestön urheiluseuroille kehittämä varainhankintakeino. Unelma-Arvan myynti on verotonta varainhankintaa urheiluseuroille ja -järjestöille ja sitä on mahdollista tehdä ympäri vuoden.

Myyjä saa jokaisesta myydystä arvasta jopa 50 % myyntipalkkion. Arpojen myynti on täysin verotonta toimintaa.

Urheilun Unelma-Arvat ovat helppoja myydä ja houkuttelevia ostaa – päävoiton arvo on jopa 200 000 euroa ja voittoja on yhteensä yli 160 000 kpl. Voittojen kokonaisarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa!

Tutustu ja tilaa 


Voimisteluliiton kaikki yhteistyökumppanien tarjoamat edut. 

Olympiakomitean yritysetuja ja varainhankintaa.