Seurojen varainhankinta

Tutustu verottajan ohjeisiin yleishyödyllisten yhteisöjen verotuksesta osoitteessa www.vero.fi. Syventävän verotusohjeen löydät täältä.

 

UUSI: Nordic Beauty Import (NBI)


Uusi ja tehokas varainhankintamahdollisuus seuroille

Lataa esite seuranne käyttöön: NBI_VARAINHANKINTA_2020.pdf

Seuroilla ja joukkueilla on nyt mahdollisuus tienata supersuosittujen brändien avulla rahaa oman toiminnan tukemiseksi. Varainhankinnan mahdollistavat yhteistyössä Suomen Voimisteluliitto ja Nordic Beauty Import (NBI), jonka tuotevalikoimasta löytyvät mm. suositut Tangle Teezerit ja invisibobblet.

Varainhankintaa voi tehdä niin verkossa kuin myös perinteisesti esim. seuran tapahtumissa. Tuotteita voi myydä juuri seuran tai joukkueen oman myynti-innon mukaan – vähimmäismyyntimäärää ei ole. Katso alta tarkemmat ohjeet ja tutustu myyntivalikoimasta löytyviin tuotteisiin.

Näin varainhankinta verkossa toimii

1. Sovi varainhankinnasta suoraan NBI:n kanssa laittamalla sähköpostia osoitteeseen cooperations@nordicbeautyimport.com

2. Seura/joukkue saa oman yhteistyökoodin Nordic Beauty Importin www.nobebeauty.fi -verkkokauppaan.

3. Seura/joukkue saa kaikista yhteistyökoodilla tehdyistä ostoksista 20% (nettohinnasta) itselleen. Tämän lisäksi koodia käyttävä verkkokauppa-asiakas saa 10% alennuksen ostoksistaan.

4. Tilitys tehdään viimeistään 3 viikkoa kampanjakoodin sulkeutumisen jälkeen.

5. Seura/joukkue ei sitoudu ostamaan mitään tiettyä määrä, ja minimiostopakkoa ei ole.

Seura/joukkue saa myös räätälöidyn mainoksen, jota he pystyvät jakamaan somessa. Saatavissa on myös ilmaiset testituotteet, jonka avulla seura/joukkue voi tehdä esimerkiksi Instagramiin tuote-esittelyjä oman varainhankintansa kasvattamiseksi.

Näin keräät varoja perinteisellä myynnillä

1. Sovi varainhankinnasta suoraan NBI:n kanssa laittamalla sähköpostia osoitteeseen cooperations@nordicbeautyimport.com

2. Seura/joukkue voi ostaa tuotteita NBI:ltä myyntiin 50% alennuksella. Myyntiin on valittavissa 5 eri alle 20 euron arvoista tuotepakettia. Tämä mahdollistaa jopa 50% ansiot. Tuotepaketit nähtävillä täällä (ladattava esite): NBI_VARAINHANKINTA_2020.pdf

3. Toivomus on, että tuotteita tilattaisiin kohtuudella vain määrä, mikä saadaan myydyksi. Lisätilaus on ilman muuta mahdollista. Palautusmahdollisuus vain erityisluvalla.

Seurat ja joukkueet voivat tehdä varainkeruuta 1.9 eteenpäin vuoden loppuun asti. Mukaan voi ilmoittautua saman tien!

Nordic Beauty Importin brändeihin kuuluvat esimerkiksi

  • maailman myydyin hiusharja Tangle Teezer
  • hellävaraisimmat hiuslenkit invisibobblet
  • superfoodia hiuksille, luonnonmukainen ja monia palkintoja voittanut hiustenhoitosarja Briogeo

 

Esimerkkinä Tähtäimessä Tokio -ryhmän räätälöity mainos yhteistyöstä (huom. koodi ei ole enää voimassa):

Lisätietoja:

Jaana Hyrkäs, jaana.hyrkas@voimistelu.fi

Petra Stude, petra@nordicbeautyimport.com

 

Gutz

GUTZ tarjoaa yhteistyö- ja ansaintamahdollisuuden urheilujoukkueille, yhdistyksille ja koululuokille, jotka haluavat kerätä rahaa toimintaansa, kuten kilpailumatkoihin ja luokkaretkiin. Gutzin tuotteiden myyminen on helppo ja mukava varojenkeruutapa.

Laatutuotteita laatupakkauksissa
Gutz arvostaa laatua, ja se on myös tärkeää toiminnan sujuvuuden kannalta. On itsestään selvää,että myymäsi sukat ja alusvaatteet ovat laadukkaita ja helppoja myytäviä. Gutz tuotteista myyjä voi olla ylpeä, sillä ne ovat muodikkaita, hyvinistuvia ja testattuja. Ne on pakattu kauniisti ylellisiin lahjapakkauksiin ja mukana seuraa aina pesuohjeet.

Yksinkertainen hinnoittelu, järjestelmä ja tuotto
Laadukkuus tarkoittaa myös helppoutta. Kuvaston jokainen tuotepakkaus maksaa 20 euroa sisällöstä riippumatta. Yksi pakkaus = 20 euroa. Teidän ansio per paketti 5€. Yksinkertaista! Mitään ei tilata etukäteen, mikä tarkoittaa sitä että tämä on riskitön 3 viikon kampanja teille.

Sponsorointikampanja
Gutz valitsee vuosittain noin 50 seuraa yhteistyökumppanikseen. Haluatko, että juuri sinun seurasi on yksi näistä? Ota yhteyttä meihin niin järjestämme tapaaminen. Toimi nopeasti, sillä vain tietty määrä seuroja pääsee mukaan sponsorikampanjan.

www.gutz.fi
info@gutz.fi

 

Unelma-Arpa

Urheilun Unelma-Arpa – Suomen suurin tavara-arpa!

Urheilun Unelma-Arpa on Suomen Olympiakomitean ja 16 muun urheilujärjestön urheiluseuroille kehittämä varainhankintakeino. Unelma-Arvan myynti on verotonta varainhankintaa urheiluseuroille ja -järjestöille ja sitä on mahdollista tehdä ympäri vuoden.

Myyjä saa jokaisesta myydystä arvasta jopa 50 % myyntipalkkion. Arpojen myynti on täysin verotonta toimintaa.

Urheilun Unelma-Arvat ovat helppoja myydä ja houkuttelevia ostaa – päävoiton arvo on jopa 200 000 euroa ja voittoja on yhteensä yli 160 000 kpl. Voittojen kokonaisarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa!

Tutustu ja tilaa 


Voimisteluliiton kaikki yhteistyökumppanien tarjoamat edut. 

Olympiakomitean yritysetuja ja varainhankintaa.