Kaupunkikumppani haussa v. 2026 voimistelun suurtapahtumalle

27.9.2021 |

Järjestämme voimistelun suurtapahtuman Gymnaestradan joka neljäs vuosi. Ensi vuonna tapahtuma on 9. -12.6. Tampereella. Odotamme liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan 12.000 harrastajaa ja kilpailijaa, joitain satoja kansainvälisiä vieraita ja tuhansia päivittäisiä katsojia, kävijöitä ja kokeilijoita. Osallistujista noin puolet on lapsia ja nuoria ja noin 90% tyttöjä ja naisia. Aktiivinen osallistujajoukko kokoontuu Tampereelle liikunnalliseen pitkään kesäviikonloppuun. Luvassa on iloista meininkiä ja tunnelmaa, esiintymisiä ja kilpailuja, toimintaa ja aktiviteetteja - monenlaista elämyksellistä koettavaa.

Nyt etsimme vuoden 2026 Gymnaestradalle kumppanikaupunkia. Kaupungilta odotamme toiminnallista ja taloudellista sitoutumista mm. tapahtumatiloihin, liikuntavälineisiin, matkailupalveluihin, ja yhteistyötä erityisesti tapahtuma- ja liikuntapalveluiden sekä viestinnän osa-alueilla. Haemme kumppaniksemme kaupunkia, joka on valmis kehittämään voimisteluseurojen toimintaedellytyksiä kaupungissaan sekä toteuttamaan yhdessä liiton ja paikallisten voimisteluseurojen kanssa ainutlaatuisen suurtapahtuman 4. – 7.6.2026. Tapahtuma elävöittää kesäistä kaupunkikuvaa ja kansalais- ja voimistelutoimintaa, tuo näkyvyyttä ja tuloja, ja rakentaa kumppanuuksia paikkakunnan oppilaitosten ja yritysten kanssa.

Kumppanikaupungin valintaan vaikuttavia seikkoja ovat mm.

- liikuntapaikkojen riittävyys ja soveltuvuus sekä läheisyys toisiinsa (liikuntatilat ja -telineet)

- majoituspalvelujen riittävyys, soveltuvuus, hallinta: koulut ja hotellit ja hostellit

ateriapalvelut (aamiaiset, lounaat) ja ravintolatarjonta

- kaupungin sijainti, liikenneyhteydet, joukko-/paikallisliikenteen sujuvuus

- kaupungin koko, sopivuus tapahtumallemme, oheisohjelmamahdollisuudet

- mahdollinen markkinointiyhteistyö ennen/aikana

- vapaaehtoisverkostot/-näkymät

- liikunnan/voimistelun tilanne ja kehittämistavoite paikkakunnalla

 
Kumppanin vuoden 2026 tapahtumalle pyrimme löytämään ennen kesän 2022 tapahtumaa, jotta observointi Tampereen tapahtumassa voidaan tehdä parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteydenottoja/hakemuksia odotamme 30.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tapahtumakonseptista ja tulevan kesän tapahtumasta www.gymnaestrada.fi
Lisätietoja myös pääsihteeri Maria Laakso puh. (050) 5626226 tai projektijohtaja Päivi Tamminen puh. (0400) 809582.