Ketä sinä haluaisit kiittää? Kuka ansaitsisi tulla palkituksi?

14.10.2020 |

Voimistelun tulevaisuuskuvan painopisteinä ovat kuluvalla strategiakaudella olleet voimisteluyhteisön osaamisen kehittäminen, voimisteluilmiön luominen ja voimisteluolosuhteiden kehittäminen. Tutummin sanottuna osaaminen, ilmiö ja olosuhteet. Seuroissa on tehty kymmeniätuhansia tunteja töitä näiden yhteisten tavoitteiden eteen ja nyt on aika kiittää sekä palkita. 

 

Etsimme nyt tekoja, toimijoita tai tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi ja kiitetyksi. 

Kuka henkilö, seura tai muu taho on mielestäsi tehnyt hyvää työtä voimistelun olosuhteiden kehittämisen eteen viimeisen neljän vuoden aikana? Missä ja kenen ansiosta on viety osaaminen uudelle tasolle? Kuka tai mikä teko vuosina 2017-2020 on nostanut voimistelua positiivisessa mielessä esille, saanut medianäkyvyyttä tai muuten puhutellut yleisöä?

 

Kerro alla olevan lomakkeen kautta kuka mielestäsi ansaitsisi tulla palkituksi. Voit ehdottaa palkittavia jokaiseen kategoriaan tai esimerkiksi vain ilmiö-kategoriaan. Teethän ehdotukset viimeistään 28.10.2020. 

 

 

JÄTÄ EHDOTUKSESI TÄSTÄ 

KYSELY SULKEUTUNUT, KIITOS EHDOTUKSISTA!

 

Suomen Voimisteluliitto valitsee palkinnonsaajat ehdotusten perusteella. Palkinnonsaajat julkistetaan lauantaina 14.11. Voimisteluliiton syyskokouksen jälkeisessä Voimistelu nyt ja tulevaisuudessa -kiitostilaisuudessa, jota koko voimisteluyhteisö on tervetullut seuraamaan striimin kautta (linkki Youtube-livestriimiin).