8.3.2019 |

Onko seuranne halukas järjestämään lapsille ja nuorille laadukasta liikuntakerhotoimintaa ensi lukuvuonna tai onko seuranne kerhotoiminta laadukasta ja haluatte edistää toiminnan vaikuttavuutta entisestään?

Lasten Liike -tunnus  kertoo laadukkaasta toiminnasta, jossa hyvän matalankynnyksen kerhotoiminnan laatukriteerit täyttyvät. Lasten Liikkeen tavoite on tarjota jokaiselle lapselle mahdollisuus liikuntakerhoon.

Lasten Liike tekee kerhotoiminnan järjestämisen helpoksi tarjoamalla sinulle järjestäjänä valmiin alustan laadukkaan kerhotoiminnan järjestämiseen. Seura saa käyttöönsä suuren kerhojärjestämisen materiaalipankin, vakuutuksen jokaiselle kerholaiselle, Suomisport kerhotyökalun, koulutuksen lasten liikunnan ohjaamiseen sekä laajan yhteistyöverkoston.

Lasten Liike -starttirahan haku on auki nyt 1.-31. maaliskuuta 2019!

Starttirahan myöntämisessä painotetaan tänä vuonna ennenkaikkea yhteistyötä. Mahdollisimman monen paikallisen toimijan mukanaolo tavoittaa lapset ja nuoret. Yhteistyössä voivat olla esimerkiksi urheiluseurat, yhdistykset, koulut ja kunta. Laaja yhteistyöverkosto varmistaa kerhotoiminnan jatkuvuuden myös seuraaville vuosille. Rahallisesti tuettava summa on 500e/ kerho. Starttiraha ei sulje pois esim. kuntien kerhorahaa tai kerhon muita rahoituspolkuja.

Lisää hakukriteereistä ja vastuista ja reunaehdoista löytyy Olympiakomitean sivuilta: olympiakomitea.fi/lasten liike/hae-lasten liike starttirahaa

Suoran linkin sähköiseen hakulomakkeeseen löydät tästä!