Hinnat ja maksuehdot

Koulutuksille on kaksi eri hintaa, joista edullisempi koskee Voimisteluliiton jäseniä - jäsenseurojen ohjaajia, valmentajia, tuomareita ja seurajohtajia. Liittoon kuulumattomille kouluttautujille hinnat ovat 20 % kalliimmat kuin jäsenille.

Jäsenhinnan saamiseksi tulee ilmoittautumisen yhteydessä valita jäsenseura ja laskun saajana tulee olla joko jäsenseura tai jäsen henkilökohtaisesti. Lasku toimitetaan sähköpostitse, jos lasku halutaan postitse, peritään siitä laskutuslisä. Lasku tulee olla maksettuna ennen koulutustilaisuuden alkua.

Koulutukseen ilmoittautujan tulee varmistaa maksusitoumus seuralta tai kolmannelta taholta, mikäli valitsee nämä maksajaksi. Jos valittu maksaja kiistää maksuvelvollisuuden, lasku veloitetaan koulutukseen osallistujalta.

Liikuntakoulutusten hintaan sisältyy tapaturmavakuutus, joka korvaa tapahtuman aikana sattuneet tapaturmat.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Peruutusehdot

Osallistuminen koulutukseen tai muuhun tapahtumaan on oikeus peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, ellei koulutuksen kohdalla toisin mainita. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko osallistumismaksu. Joissakin koulutuksissa noudatamme urheiluopiston peruutusehtoja, jolloin tämä on mainittu koulutuksen tiedoissa.

Estyneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta. Sairastapauksissa palautetaan osallistumismaksu lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 15 euron toimistokuluilla.

Mikäli Voimisteluliitto joutuu perumaan koulutuksen vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, palautetaan osallistujalle koko osallistumismaksu.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus liikuntakursseilla ja -leireillä

 

Voimisteluliiton järjestämien liikuntakurssien- ja leirien jäsenhintaan sisältyy tapaturmavakuutus, jonka hoitokorvaus on 2.500 euroa. Harrasteleirien osalta suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta, esimerkiksi lisenssiin liittyvää Sporttiturvavakuutusta, jossa hoitokorvaus on 15.000 euroa.

Mikäli et ole voimisteluliiton jäsenseuran jäsen, et ole vakuutettu järjestäjän toimesta.