Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Seura – Ehdota kuukauden aikuisten liikuttajaa!
05.10.2023

Seura – Ehdota kuukauden aikuisten liikuttajaa!

Suomen Voimisteluliitto valitsee vuonna 2023 kuusi kuukauden aikuisten liikuttajaa. Keväällä tämän tunnustuksen saivat Mirva Martikainen, Satu Huttunen ja Merja Mettänen-Raunio.

Ketkä aikuisten liikuttajat palkitaan syksyllä?

Nyt voit ehdottaa esimerkiksi oman seurasi ohjaajaa kuukauden aikuisten liikuttajaksi tämän linkin kautta! Valitsemme loput kolme kuukauden aikuisten liikuttajaa loppuvuoden 2023 aikana.

Ohjaaja, joka innostaa aikuiset liikkumaan

Ehdota seurasi esimerkiksi ryhmäliikunnan, aikuisten voimistelulajin/tanssin ohjaajaa tai perheliikunnan ohjaajaa, joka on mielestäsi onnistunut innostamaan aikuisia liikkumaan.

”Lauantaina 30.9. Convention -koulutustapahtumassa oli mahtava nähdä ja jutella usean seuran ohjaajan kanssa! Meillä on valtavasti upeita ja innostavia aikuisten liikuttajia voimisteluseuroissa ympäri Suomea. Kiitos jokaiselle, teette arvokasta työtä!” Voimistelun kehittäjä Nea Vallin hehkuttaa.

Kyselylomakkeessa kysytään ehdotettavan kuukauden aikuisten liikuttajan nimi ja seura sekä minkälaista ryhmää/ryhmiä hän ohjaa. Lisäksi perustelut, miksi hän olisi hyvä kuukauden aikuisten liikuttajaksi. 

”Selkeästi suurin liikuntamuoto jäsenseuroissamme on ryhmäliikunta. Seurat tarjoavat laadukkaita tunteja, kiitos siitä kuuluu kaikille ohjaajille. Ryhmäliikuntatunneilla käy usein työikäisiä aikuisia, mutta myös nuoria ja ikääntyviä. Eli myös määrällisesti nämä meidän aikuisten liikuttajat tekevät valtavan merkityksellistä työtä”, Vallin jatkaa.

Lisätietoa kuukauden aikuisten liikuttajasta saa voimistelun kehittäjältä:
Nea Vallin
etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

 

Haku