Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lisenssikausi 2021/2022 on pian täällä
03.08.2021

Lisenssikausi 2021/2022 on pian täällä

Pian on taas aika ostaa uudet kilpalisenssit uudelle voimistelukaudelle!

Kauden 2021/2022 lisenssien myynti aukeaa elokuun lopussa. Uusi lisenssikausi alkaa 1.9., jolloin uudet lisenssit ja vakuutukset astuvat voimaan.

 

Uudelle kaudelle on tehty päivityksiä lisenssien hintoihin sekä eri kilpaluokissa vaadittaviin lisensseihin. Kaikki ajantasaiset lisenssien tiedot löydätte nettisivuiltamme. Tarkistattehan huolella ennen ostoa, minkä lisenssin tarvitsette tulevalle kaudelle. Voimistelijat tarkistavat omalta valmentajalta tai seuralta, minkä lisenssi tarvitsevat tulevalle kaudelle. 

Mikäli lisenssin ostaminen mietityttää vielä vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi, voit ostaa lisenssin vasta lähempänä omaa voimistelutapahtumaasi. Huomioi kuitenkin tällöin tapahtuman ilmoittautumisaikataulu. Jos voimistelija on vakuutettu sporttiturvalla, tulee vakuutuksen voimassaolo huomioida, jos lisenssin ostamista aikoo siirtää myöhemmälle ajankohdalle. 

 

Kattavat tiedot lisensseistä ja vakuutuksistä sekä vastauksia yleisiin kysyttyihin kysymyksiin löydätte nettisivuiltamme. Mikäli lisensseihin tai vakuutuksiin liittyen herää kysymyksiä tai vastaasi tulee ongelma, käythän ensin katsomassa, onko kysymykseesi jo vastattu. Usein kysytys kysymykset löytyvät lisenssi sivujen kautta tai suoraan täältä

 

Vakuutukset ja Jumppaturva

Muistattehan, että jokaisella kilpailevalla voimistelijalla tulee olla voimassa oleva kilpailutoiminnan kattava vakuutus. Lisenssin yhteydessä voit kätevästi ostaa samalla Pohjola vakuutuksen sporttiturvan. Tutustu sporttiturvaan ja sen tuoteselosteeseen täällä. Vakuutuksen hinta riippuu lajista. 

 

Harrastevoimistelijoiden Jumppaturva 

Jumppaturvan vakuutuskausi päättyy 31.8. Uuden kauden vakuutus on ostettavissa elokuun puolessa välissä. Elokuun aikana ostettu vakuutus astuu voimaan 1.9. ja sen jälkeen ostetut vakuutukset maksupäivänä kello 24. Vakuutus ei uusiudu automaattisesti, joten muistathan käydä ajoissa Hoikassa ostamassa jumppaturvan uudelle kaudelle, jotta harrastajien vakuutus pysyy voimassa.  

Lue lisää nettisivuiltamme.

Contacts oletuskuva

Kirjoittaja

Voimisteluliitto

Haku