Lisenssit ja vakuutukset

 

Ajankohtaista:


Lisenssien myynti kaudelle 2021-2022 on nyt alkanut. 
Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Myös jokainen tuomari, valmentaja ja kilpailuihin akreditoitu toimitsija tarvitsee oman lisenssin.


Lisenssien tuotoilla katetaan lajien kehittämistyötä sekä kilpailujärjestelmään liittyvää työtä. Lajien kehittämistyöhön kuuluvat esimerkiksi lajien ja kilpailujen säännöt, tuomarijärjestelmät, tuomarisäännöt ja -koulutusjärjestelmät. Kilpaulujärjestelmään liittyviin tehtäviin kuuluu esimerkiksi ilmoittautumis- ja pisteidenlaskentajärjestelmien kehitys ja ylläpito, tulospalvelu ja tulosten arkistointi sekä kilpailuiden järjestämisohjeet. Lisenssituotoilla mahdollistetaan kilpailutoiminnan jatkuvuus ja kehitys. 

 


Tältä sivulta löydät muun muassa lisenssit ja vakuutusten tuoteselosteet sekä ohjeet lisenssien ja vakuutusten hankkimiseen.

 

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla. Lisää ohjeita lisenssin ostoon löydät vasemmalta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Pikaohjeet lisenssin ostoon

Snabbguide för köp av licens

Quick guide for buying a license


Seurakäyttäjän yleisohje  (tuomari ja valmentaja lisenssit, urheilijoiden lisenssit ja jumppaturva) 


Ostamalla lisenssin hyväksyt lisenssinoston ehdot 

Ostamalla vakuutuksen, hyväksyt vakuutuksen yleiset ehdot 


Lisenssitiedot siirtyvät Hoikasta Kisanettiin automaattisesti. Lisenssien automaattinen päivitys ajetaan kolme kertaa päivässä (myös viikonloppuisin): klo 6:00, 12:00 ja 16:00. 

 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lisenssit@voimistelu.fi. Huomaathan, että löydät paljon vastauksia myös vasemmalta kohdasta Usein kysytyt kysymykset. Luethan ne ensin läpi.  

 

Henkilötunnuksia sisältävät sähköpostit ja dokumentit suosittelemme lähettämään suojatulla sähköpostilla. Voimisteluliittoon voi lähettää suojatun sähköpostin täältä:

Lisenssit (FIG-lisenssitiedot, passikopiot yms.)

 

Kansainvälisen FIG lisenssin ohjeet löydät täältä ja IFAGG lisenssien kohdalla ole yhteydessä joukkuevoimistelun lajipäällikköön.