Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hyödynnä valmiita tanssin Stara-koreografioita
02.11.2023

Hyödynnä valmiita tanssin Stara-koreografioita

Kuvassa tanssijoita

Voimisteluliitto on tuottanut tanssijoille omat valmiit Stara-koreografiat, joita voi käyttää sellaisenaan tai muokata omille tanssijoille sopiviksi. 

Tanssin ohjaaja ja valmentaja

Nyt pääset hyödyntämään näitä valmiita koreografioita omien tanssijoittesi harjoituksissa ja voitte osallistua halutessanne Stara-tapahtumiin näitä koreografioita hyödyntäen. Staraan voi osallistua toki edelleen myös omilla koreografioilla. Tämän linkin kautta pääset katsomaan videot valmiista Stara-koreografioista. 

Valmiissa tanssin Stara-koreografioissa on käytetty pohjana voimistelukoulun passeja. Koreografioita tulee olemaan yhteensä kolme, joista kaksi on nyt julkaistu: Alkeispassiin pohjautuva ”Minä olen Stara” -koreografia, jonka ohjeet löydät tämän linkin kautta. Koreografian on tehnyt Jenna Keränen. Sekä lattialajien passiin pohjautuva ”Onni on pieniä hetkiä” -koreografia, jonka ohjeet löydät tämän linkin kautta. Koreografian on tehnyt Sanna Vähäkangas. Näiden valmiitten koreografioiden tarkoituksena on toimia apuvälineinä koreografian rakentamisessa sekä vinkkinä, miten tanssitunneilla voi hyödyntää voimistelukoulun passeja. Lisäksi, jos esimerkiksi tanssiryhmän yksittäinen tanssija haluaisi osallistua yksin tai kaverin kanssa Staraan, voi näissäkin tapauksissa hyvin hyödyntää valmista koreografiaa.

Tutustu koreografeihin tämän linkin kautta.

Mikä ihmeen Stara-tapahtuma?

Stara-tapahtuma on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yläikärajaa ei ole. Osallistua voi myös perheliikuntaryhmän tanssikoreografialla. Tapahtuma on tilaisuus esiintyä, harjoitella kilpailutilanteita varten sekä näyttää kauden aikana opittuja taitoja ihka oikealle yleisölle. Lue lisää Stara-tapahtumista tämän linkin kautta. 

Tiesitkö, että kaikkien Tanssi Cup -kilpailujen yhteyteen järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös tanssin Stara-sarjat? Stara-tapahtumia järjestetään myös omina tapahtuminaan. Kisanetistä näet kaikki tulevat Stara-tapahtumat.

 

Haku