Etuja osallistujapassilla

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on 255€, ja passien tilaus on päättynyt 1.12.2018Osallistujapassi sisältää:

- Osallistumisoikeuden World Gymnaestrada -tapahtumaan
- Avajaiset ja päättäjäiset Birkenweise Stadionilla
- Sisäänpääsyn Dornbirnin messukeskukseen, jossa mm. hallinäytöksiä
- Dornbirn Special -näytöksen Birkenweise Stadionilla
- Kenttänäytökset Casino Stadiumilla

- Ryhmänäytökset maanantaista perjantaihin Trade Exhibition Centressä

- Julkisen liikenteen koko tapahtuma-alueella, mutta myös koko Vorarlbergin alueella
- Tapahtumaoppaan

- Sisäänpääsyn oheistapahtumiin, mm. Workshopeihin


Muita etuja Dornbirnissa:
-Alennuksia pääsymaksuihin Inatura museossaCanyoning-seikkailuun, lippuhintoihin Poolbar-festivaalille, Secret Room- ulkoilmapakohuonepeliin  sekä ilmainen ajelu Karren-köysiradalla (kerran ylös ja alas)

 

Etuja Bregenzissä:
- Alennuksia pääsymaksuihin Pfänder-köysiradalla, Vorarlberg lines veneretkillä sekä Combi Mountain & Bodensee retkillä, Vorarlberg museossa, sekä Martinsturm (Tower of St. Martin).

 

Etuja muualla:

- Etuja Reinin laakson maauimaloissa, alennettu pääsymaksu Rhein-Schauen museoon Lustenaussa, pääsymaksu puoleenhintaan Palais Liechtensteiniin Feldkirchissa sekä ilmainen pääsy Jewish museoon Hohenemsissa. Myös alennuksia Mineral Health kylpylään St. Margrethenissa.

 

Osallistujapassi ei sisällä majoitusta, aterioita, vakuutuksia eikä lippuja iltanäytöksiin. 

Suosittelemme Gymnaestradaan osallistumista yli 12-vuotiaille. Jokaisella alaikäisellä tulee olla nimetty huoltaja, ja suosittelemme, että 10 alaikäisestä vastaa vähintään kaksi huoltajaa. Seura on vastuussa siitä, että mukana on riittävästi huoltajia.

Tapahtuman tietosuojaselosteen löydät täältä.

Vinkki:

Osallistujat voivat ladata World Gymnaestrada-sovelluksen ennen tapahtumaa. Lisäksi löydät henkilökohtaisen rekisteröitymisskoodin osallistujapassistasi saapuessasi Dornbirniin. Rekisteröitymällä pääset käsiksi omiin tietoihisi, näät aikataulusi, saat muistutuksia harjoituksistasi ja ilmoituksia mahdollisista aikataulumuutoksista. Sovellus on ilmainen ja saatavilla iOS ja Android käyttäjille.