Osallistujapassi

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on 255 €, ja se sisältää monia etuja osallistumisoikeuden lisäksi. 

Osallistujapassi ei sisällä majoitusta, aterioita, vakuutuksia eikä lippuja iltanäytöksiin. Osallistujapassien tilaus on päättynyt 1.12.2018.

 


Lisenssi ja vakuutukset

Jokaisella tapahtumaan osallistujalla, niin voimistelijoilla, valmentajilla, huoltajilla kuin Gympeilläkin, tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton kilpa A, kilpa B tai harrastelisenssi. Mikäli tapahtumaan lähtijällä ei ennestään ole lisenssiä, suosittelemme ottamaan LUMO/Esittävä voimistelu ja tanssi -harrastelisenssin (20€). Lisenssin jokainen osallistuja hankkii itse Hoikan kautta, lisätietoja nettisivuillamme

Jokaisella Gymnaestradan osallistujalla tulee olla voimassaoleva vakuutus tapaturman varalle. Suomen Voimisteluliitto ei ole vakuuttanut tapahtuman osallistujia. Vakuutuksen tulee kattaa äkilliset sairastumiset ja loukkaantumiset tapahtuman aikana sekä kuljetukset lähimpään hoitolaitokseen tai tarvittaessa takaisin Suomeen. Lisäksi suosittelemme matka- ja matkatavaravakuutusten ottamista.

Harrastelisenssin ottamisen yhteydessä on mahdollista hankkia Sporttiturva-vakuutus. Sporttiturvan tuoteselosteen löydät täältä.

Suomen edustusasu

World Gymnaestrada alkaa avajaismarssilla, jonka aikana osallistuvat maat marssivat stadionille seuraamaan avajaisseremoniaa. Kaikilla avajaismarssiin osallistujilla tulee olla yhtenäinen Suomen edustusasu. Edustusasun meille toimittaa Sanser, ja tilauksen pääset tekemään seuroittain täältä 1.12. mennessä. Avajaismarssissa tulee olla joko valkoinen huppari (Craft) tai sininen tuulitakki (Craft), siniset college-housut (Craft) sekä mikä tahansa malliston paita (valkoinen t-paita, vaaleansininen t-paita, tummansininen pikeepaita, Suomi-toppi). Lisäksi mukana voi olla malliston sininen sport-reppu tai jumppapussi, mutta ei muita laukkuja.

Avajaismarssiin osallistuminen on vapaaehtoista, eli mikäli osallistuja ei halua tilata kyseisiä vaatteita, voi marssia hyvin seurata katsomosta. Ilman edustusasua ei marssiin voi osallistua.