Majoitus ja ruokailut

Tapahtumaan osallistujalla on useita eri majoitusvaihtoehtoja. Järjestäjien kautta on mahdollista tilata koulumajoitus tapahtuma-ajalle (8 yötä) 190€ hintaan, sisältäen aamupalan. Kouluilla on suihkut ja päivittäin siivottavat WC:t ja suihkut. Koulumajoittujien on hyvä huomioida, että koulumajoitus on perustason majoitusta, ja järjestävä organisaatio tulee allokoimaan majoituskoulut Suomen delegaatiolle. Koulumajoittujille on myös myynnissä majoitustuotepaketteja. Paketteja on kahta erilaista, Deluxe- ja Basic paketit. Tarkemmat kuvaukset tuotteista löydät sivun alareunasta. Deluxe-paketin hinta on 109€ ja Basic-paketin hinta 79€. Majoitustuotepaketit tilataan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä.

 

Suomalaiset koulumajoittujat tulevat majoittumaan Höchstin kylässä, tai sen läheisyydessä. Höchstistä rakentuukin viikon ajaksi suomalaisten tukikohta, jonne on mietitty myös iltaohjelmaa suomalaisille, alustavaan aikatauluun pääset jo tutustumaan tämän esitteen avulla.

 

Majoittua voit myös hotellissa. Hotellit varataan Elämysmatkojen kautta, vaihtoehtoja voit selata täällä. Kolmantena majoitusvaihtoehtona on itse hankittu majoitus esim. tuttavien luona.

 

Osallistujapassiin on mahdollista tilata lounaskuponkeja, joiden hinta on 100€ / 7 lounasta (su-la). Ruokavaliovaihtoehtoja on kaksi, tavallinen ja kasvisruoka. Muita erityisruokavalioita ei ole mahdollista huomioida. Lounas sisältää pääruoan lisäksi salaatin, ruokajuoman ja jälkiruoan. Alustavan ruokalistan löydät sivun lopusta, samoin kuin ruokien sisältämät allergeenit.

Sleeping set Deluxe

Sleeping set Basic

Alustava ruokalista

Ruokien sisältämät allergeenit