Yhteisohjelmien yhteisharjoitus 18.5.2019

Yhteisohjelmien yhteisharjoitus järjestetään 18.5. Vantaan Myyrmäessä. Harjoitukseen tulee osallistua kaikkien seuraaviin ohjelmiin ilmoittautuneiden voimistelijoiden: #oonhyväjustnäin, Arjen ylistys, Jäätikkö sulaa, Elämän voima sekä Energian ympäröimä.  Ohjeita harjoitukseen saapumiseen tullaan päivittämään tälle sivulle keväällä 2019.

HARJOITUKSEN AIKATAULU

Yhteisharjoituksen ohjelmakohtaiset ohjeet

Energian ympäröimä
Perusrooli/vihreä
- mustat trikoot, punainen yläosa
- mukaan oma ohjelman yläosa/vihreä mekko - käytetään harjoituksessa jos sää sallii

Vaikeampi rooli/lime
- mustat trikoot, valkoinen yläosa
- mukaan oma ohjelman yläosa/lime mekko - käytetään harjoituksessa jos sää sallii

Muut ohjeet:
Varmista, että olette katsoneet omat paikat ennen yhteisharjoitusta ja olette harjoitelleet ohjelman niin, että muistatte ja osaatte liikkeet :)

Elämän voima
- ole ajoissa paikalla jo lämmitelleenä: harjoitus aloitetaan kuviosta 4 (katso oma koordinaattisi etukäteen)
- harjoitukseen puetaan koko esiintymisasu päälle (tunika, trikoot ja peruukki): ota mukaan läpinäkyvä kertakäyttösadetakki sateen varalle
- ota mukaan väline (kapulat tai kehärumpu)
- pyydä ohjaajaltasi jokaisen kuvion koordinaatit, jotta siirtyminen kuviosta toiseen on sujuvaa

Toivottavaa on, että mahdollisimman moni Elämän voima-ohjelman voimistelija pystyisi jäämään #oonhyväjustnäin-ohjelman ajaksi paikalle. Lopussa harjoitellaan Elämän voiman kuviot ja liikkeet #oonhyväjustnäin-ohjelman aikana.

#oonhyväjustnäin
Ohjelma harjoitellaan esiintymisasussa ja kengissä, mukaan myös selfie-tikku! Varaudu kuitenkin sään mukaisesti, eli tarvittaessa sadetakkia tai päähinettä.
Kokoontuminen jo klo 14.30 Jalkapallostadionin edessä. Tätä ennen tulee tavarat viedä katsomoon/pukkariin, ja tästä siirrytään kentälle, jossa harjoitellaan tanssijoiden kuviointi Elämän voima-ohjelman aikana.

Arjen ylistys
päällä harjoitusasu:
             - Naiset: valkoiset caprit tai housut, yläosana sininen t-paita,                  jaloissa mustat tanssikengät
             - Miehet: Mustat housut, musta t-paita ja mustat kengät
- mukaan myös esiintymisasu!
- pieni eväs mukaan, pidetään harjoituksen aikana lyhyt tauko

Finaali
Finaalin harjoitus alkaa kuviosta, johon #oonhyväjustnäin-ohjelma päättyy (naisten kuvio 3). Olethan paikalla tässä kuviossa jo klo 15.15, jotta koko finaali ehditään harjoitella aikataulussa. Finaalin rooli ja kuviot on toimitettu seuroille, ja ne tulee olla opeteltuna ennen yhteisharjoitusta.

 

Yhteisohjelmien kertauskurssi 19.1.2019

Yhteisohjelmien kertauskurssi järjestettiin Tampereella 19.1. Kurssi meni hienosti, ja nyt on ohjelmat taas hyvässä muistissa kohti kesää mentäessä. Kiitos kaikille koreografeille ja osallistujille hienosti sujuneesta tapahtumasta.