Yhteisohjelmien yhteisharjoitus 18.5.2019

Yhteisohjelmien yhteisharjoitus järjestetään 18.5. Vantaan Myyrmäessä. Harjoitukseen tulee osallistua kaikkien seuraaviin ohjelmiin ilmoittautuneiden voimistelijoiden: #oonhyväjustnäin, Arjen ylistys, Jäätikkö sulaa, Elämän voima sekä Energian ympäröimä.  Ohjeita harjoitukseen saapumiseen tullaan päivittämään tälle sivulle keväällä 2019.

HARJOITUKSEN AIKATAULU

Lounasmahdollisuus yhteisharjoituksessa

Yhteisharjoituksen yhteyteen on mahdollista tilata lounasta. Ruokailu järjestetään Energia Areenalla, Myyrmäkihallin ja stadionin välittömässä läheisyydessä. Lounasta tarjoillaan 11.30-15.

 

Lounaan hinta on 9,5€/lounas. Lounaat laskutetaan seuroittain etukäteen. Ruokana on kanaa ja riisiä, sekä kasvisvaihtoehto. Erityisruokavaliot pyritään huomioimaan. Lounas sisältää myös salaatin ja leivän, ruokajuomana mehu ja vesi. Lounaat tulee tilata 2.5.2019 mennessä. 

 

Tilaa lounaat tästä linkistä.

Yhteisohjelmien kertauskurssi 19.1.2019

Yhteisohjelmien kertauskurssi järjestettiin Tampereella 19.1. Kurssi meni hienosti, ja nyt on ohjelmat taas hyvässä muistissa kohti kesää mentäessä. Kiitos kaikille koreografeille ja osallistujille hienosti sujuneesta tapahtumasta.