FIG Gaala

FIG Gaalaan on koottu korkeatasoisia esityksiä eri maista, ja Suomi on valittu mukaan tanssillisen voimistelun ohjelmalla Jäätikkö sulaa, jonka koreografiasta vastaa Annu Tertsunen, apunaan Emma-Leena Heikkinen. Ohjelma on tarkoitettu aikuisille tanssillisen voimistelun harrastajille. Mukaan toivotaan osallistujia useista seuroista, ja voimistelijoilta edellytetään valiotasoista vartalon käyttöä ja vahvaa tanssillista ilmaisua. 

Ohjelmaa opeteltiin lokakuun aikana kahdesti, 6.10. Helsingissä sekä
13.-14.10. Kisakalliossa, Tanssillisen voimistelun leirillä.

FIG Gaalan harjoituksia yhteisine avauksineen ja päätöksineen on useina tapahtumapäivinä, alkaen maanantaiaamusta 8.7. Gaala esitetään kolmesti, perjantaina 12.7. klo 18.00 & 20.30 sekä lauantaina 13.7. klo 10.00 Messukeskuksen hallissa 6.

Pohjolan Ilta

Pohjolan Ilta on Pohjoismaiden yhdessä toteuttama iltanäytös, josta päävastuu on aina yhdellä pohjoismaista, tällä kertaa Norjalla. Näytökseen on koottu eri maista ohjelmia yhteisen teeman ympärille. Suomesta näytökseen osallistutaan Arjen ylistys -yhteisohjelmalla sekä kahdella seuraohjelmalla. Näytös esitetään tiistaina 20.30 Messukeskuksen hallissa 6. Näytöstä harjoitellaan maanantaina ja tiistaina.

Pohjolan Illassa nähdään Suomesta lisäksi aikuisten tanssillisen voimistelun ohjelma Hämeenlinnasta sekä joukkuevoimistelun esitysohjelma Helsingistä ja Seinäjoelta.

Arjen ylistys

Ohjelma on tarkoitettu kaikille seurojen senioreille, kiltalaisille ja Ikiliike-voimistelijoille (suositus 60+), koreografeina Raija Nurmi ja Terttuli Virtanen.

Ohjelma sopii naisille ja miehille. Naisten on mahdollisuus valita yleisrooli tai vaikeampi rooli. Vaikeammassa roolissa on koordinatiivisia askelsarjoja ja lattiatasoon siirtyminen (esim. toispolviseisonta) ja sieltä nousu. Musiikki puolestaan on mukaansatempaavaa, iloista marssia sekä tangoa ja iskelmää.