FLOWGYMNASTICS® - innostu tanssillisen voimistelun maailmasta

- haasteita ja iloa keholle ja mielelle
- voimaa ja hallintaa syville lihaksille 
- virtaavaa liikettä ja rytmin harmoniaa 
- ryhtiä ja joustoa rangalle sekä raajoille 
- uudenlaisia elämyksiä ja vauhdin sykettä

Mitä FlowGymnastics® on?

FlowGymnastics on aikuisten voimisteluliikunnan muoto, joka perustuu tanssilliseen voimisteluun. FlowGymnastics on kehitetty suomalaisen naisvoimistelun pohjalta kaikentasoisille aikuisille harrasteliikkujille.

Voimistelusta tutut, monipuoliset liikkeet on muokattu mukavaan ja mielenkiintoiseen muotoon haastetta unohtamatta. Keskivartalosta lähtevä, virtaava liiketekniikka kehittää tehokkaasti koko vartalon hallintaa ja rangan liikkuvuutta. Ryhti kohenee ja hartiaseutu rentoutuu. Jalkoihin tulee voimaa ja jänteyttä, sillä tunneilla liikutaan paljain jaloin. FlowGymnastics-tunneilta saat esteettisiä elämyksiä ja liikunnan iloa.

Mitä tunneilla tehdään?

FlowGymnastics-tunneilla lähdetään liikkeelle kehon lämmittelyllä ja mielen virittelyllä. Koko keho houkutellaan mukaan vähitellen suurilla liikeradoilla, liikkuvilla kävely- ja askelyhdistelmillä käsiä unohtamatta. Kaiken lähtökohtana on lantion, rangan ja hartiaseudun vahva, mutta hallittu liike. Myös lihaskuntoa ja joustavuutta kehitetään lajinomaisesti. Nautinnollinen musiikki siivittää jumppaajat tunnelmasta toiseen.

Tunnit suunnitellaan kaikille jumppaajille sopiviksi – joko tutustujien tunneiksi tai edistyneiden harrastajien tunneiksi. Tunneilla on sekä vauhtia ja voimaa että lyyrisyyttä ja herkkyyttä. Tavoitteena on vahva, joustava ja ryhdikäs vartalo sekä kevyt ja hyvä mieli. Liikunnan iloa parhaimmillaan!

Onko Sinun paikkakuntasi voimisteluseurassa jo FlowGymnastics®-tunteja?

Kaikkien Voimisteluliiton noin 400 voimisteluseuran yhteystiedot löytyvät täältä.