Infoa esiintyjille

Kenttäohjelmakokonaisuus

Elämän voima

- harjoitusasu: mustat trikoot, Elämän voima- tunika, peruukki ja väline

- maanantain aamuharjoituksessa voi olla kengät jalassa, muuten esiinnytään paljain jaloin

- esiintymiseen saa laittaa aurinkolasit, jos paistaa

- nuoret isoja liikkeitä energisesti Elämän voiman aikana

- saa laittaa kynsilakkaa (kaikki värit ok) sormien ja varpaiden kynsiin

- meikkiä oman mieltymyksen mukaan (ei sotamaalauksia)

 

Myyrmäen harjoituksessa kentän vasemman puolen kehärumpujen sisääntulorivit eivät pysyneet suorina, joten heidän lähtöpaikka etummaisilla kahdella rivillä 1-2 paikkamerkkiä eteenpäin (päätetään ensimmäisissä harjoituksissa), jotta ei tule kiire omalle paikalla. Jonot ja rivit kuntoon, muuten ohjelma oli upeassa kunnossa.

 

Nyt vaan elämän voimalla kohti Dornbirnia:-)

 

#oonhyväjustnäin

- Katsojat ovat kaukana kentältä, joten olkaa rohkeita liikkuessa. Liikkeet saa tehdä korostetun suurina, vaikka se tuntuisi hassulta. Vie liikkeet rauhassa loppuun saakka, ojenna kädet ja jalat suoriksi asti. 

- Tarkista kaanon-numerosi (Postaajat: Moi-kaanon, rivikaanon ja rivikäännös, Kaikki: Värisuora- ja asenne kaanonit sekä AURINKO-kuvion kaanon!) ja roolisi (halausten suunta, ensin ala- vai yläsarja & ensin laukka vai bounce)

- Itserakkausjuttuu -sarjan alussa tarkkuutta laskuihin!

- Aurinko-kuviossa on tavoitteena tehdä sisemmästä piiristä tiivis, jotta kauas erottuu kauniisti kaksi erillistä piiriä.

- Harjoittele huolellisesti myös Elämän voiman ja Finaalin aikaiset liikkeet ja paikat.

- Harjoittelettehan hupparin kanssa ulkona, tuulinen sää voi hankaloittaa hupparin käsittelyä esityksessäkin. 

 

Asu:

Tapahtuman aikana esiinnymme kolme kertaa. Jokaiseen esitykseen ja mahdolliseen läpimenoon laitetaan päälle esiintymisasu: valkoiset kengät, mustat legginsit, violetti-valkoinen tunika, keltainen huppari, selfietikku. Hiukset laitetaan omavalinteiselle lettikampaukselle ja glitteriä saa laittaa halutessaan ohimoille. Piirrä esimerkiksi käteesi omat henkilökohtaiset paikkamerkkikoordinaattisi.

Energian ympäröimä

- esiintyminen paljain jaloin

- hiukset niskanutturalle ja kevyt esiintymismeikki 

- harjoituksissa esiintymisasu päällä, sateella läpinäkyvä kertakäyttösadetakki

- esiintyessä ei saa olla aurinkolaseja tai muuta ylimääräistä päällä

- esiintymisasun alle sellaiset alusvaatteet, jotka eivät pilkota näkyvillä = olkaimet piilossa ja valkoiset tai ihonväriset liivit (testaa ennakkoon) 

- huomioi myös mekon mahdollinen nouseminen liikkeiden aikana, joten mukaan hakaneulat ja alle tarvittaessa ihon värinen aluspaita 

 

World Team

World Team-ohjelmaan osallistuvilla on asuna etukäteen tilattu t-paita, jotka saa seuroittain passeja haettaessa. Tämän lisäksi jokaisen tulee ottaa omat, siniset farkut.