Julkinen liikenne

Gymnaestradan osallistujapassiin kuuluu julkinen liikenne koko Vorarlbergin alueella sekä Liechtensteinissä. 

Tapahtuma-alue on kulkemisen helpottamiseksi jaettu neljään osaan (kuva alla). Siniseltä ja vihreältä alueelta liikkuvat pääsevät helposti liikkumaan junalla, ja keltaiselta ja punaiselta alueelta messukeskukseen tulijat liikkuvat busseilla. Kartalla esitettyjen yhteyksien lisäksi alueella on kattava paikallisbussiverkosto, jonka aikataulut ja reitit löytyvät osoitteesta https://fahrplan.vmobil.at/

Kartalle merkityt Express linjat (11E 16E 20E 22E 50E 52E) yhdistävät keltaisen alueen Dornbirnin messukeskukseen. Express linjat kulkevat päivittäin 7.30 – 23.30 välillä.
Lisäksi linja 1E kulkee Dornbirnissä messukeskuksen, stadionin ja Dornbirn Schoren juna-aseman väliä. Linja kulkee 5 minuutin välein 7.30 – 23.30 aikana päivittäin.

Junat saapuvat Dornbirn Schoren asemalle neljästi tunnissa kummastakin suunnasta. Junat kulkevat päivittäin 5.00 – 0.00 välillä.

 

Saapuminen Stadionille
Siniseltä ja vihreältä alueelta tulevat osallistujat saapuvat junalla Dornbirn Schoren asemalle, josta on viiden minuutin kävelymatka stadionille.
Keltaiselta alueelta matkustetaan bussilla messukeskukselle, josta on hyvin opastettu kävelyreitti stadionille. Matkan kesto on kävelle noin 15 minuuttia.

Punaiselta alueelta on hyvät kävely-yhteydet stadionille, jonka lisäksi käytössä on paikallisbussit. 

Saapuminen messukeskukseen

Keltaiselta alueelta bussit saapuvat suoraan messukeskukselle. Dornbirnin paikallisbusseista linjat 1, 5, 8 ja 10 pysähtyvät myös aivan messukeskuksen eteen. 

Siniseltä ja vihreältä alueelta messukeskuksen tavoittaa saapumalla junalla Dornbirn Schoren asemalle, josta on 20 minuutin kävelymatka messukeskukselle. Asemalta messukeskukselle kulkee myös viiden minuutin välein Express bussi 1E.