Avajaiset

Gymnaestrada starttaa avajaisilla Dornbirnin Birkenwiese-stadionilla 7.7. kello 16. 

Avajaismarssiin valmistautuminen alkaa Birkenwiese-stadionin ulkopuolella klo 14 alkaen. 

Suomen kokoontumisalue on Läntisellä alueella (Gathering area West). Alla olevasta kartasta Suomen kokoontumisalue löytyy vasemmalta puolelta. 

HUOM! Birkenwiese-stadionin katsomot ovat seisomakatsomot!

Kokoontumisalueella järjestäydytään kymmenen hengen riveihin. Sisääntulo tapahtuu Länsi portilta, jonka luokse järjestäytyminen aloitetaan 15:30, riviin järjestäytymisen tulee olla tapahtunut ennen tätä. Itse sisäänmarssi alkaa kello 16:00. 

Sisäänmarssin reittiin sekä katsomopaikkoihin voi tutustua alla olevasta kuvasta. Katsomoissa ei ole istumapaikkoja. 

 

Poistuminen avajaisten jälkeen tapahtuu Länsi portista. Alueella on värein merkitty reitit busseille ja junille, riippuen siitä minne alueelle haluaa matkustaa. Voit tutustua tarkemmin yheyksiin julkinen liikenne sivulla. Avajaisten jälkeen Höchstissä on tervetuliaisiksi iltaohjelmaa. 

Avajaismarssiin voi osallistua vain Suomen edustusasussa: valkoinen huppari (Craft) tai sininen tuulitakki (Craft), siniset college-housut (Craft) sekä mikä tahansa malliston paita (valkoinen t-paita, vaaleansininen t-paita, tummansininen pikeepaita, Suomi-toppi). Lisäksi mukana voi olla malliston sininen sport-reppu tai jumppapussi, mutta ei muita laukkuja. Mikäli asua ei ole, tulee avajaisia seurata katsomosta.

Avajaisiin voi ottaa mukaan omia pieniä Suomen lippuja, mutta ei esim. seurojen omia viirejä. Avajaisissa edustamme koko Suomea!