Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Muut asiantuntijapalvelut » Viestintä- ja markkinointipalvelut

Viestintä- ja markkinointipalvelut

Tutustu seuroille tarjottaviin viestinnän ja markkinoinnin palveluihin ja materiaaleihin.

Voimisteluliiton viestintä ja -markkinointitiimi palvelee voimisteluseuroja kaikissa seurojen viestintää ja markkinointia koskevissa asioissa kouluttaen ja neuvoen seuroja mm. markkinoinnissa, tiedotuksessa, sosiaalisessa mediassa ja kriisiviestintätilanteissa.

Tiimi ylläpitää voimisteluseuroissa viestintää ja markkinointia tekeville henkilöille suunnattua FB-ryhmää. Ryhmässä voit keskustella seurojen viestinnästä ja markkinoinnista, saada vertaistukea ja verkostoitua muiden voimistelusta innostuneiden viestijöiden kanssa.

Vinkkejä ohjaaja- ja valmentajarekrytointiin

Onko seurasi rekrytoimassa uusia valmentajia ja ohjaajia? Tälle sivulle on koottu vinkkejä, jotka auttavat uusien ohjaajien ja valmentajien rekrytoinnissa.

Lue lisää

Kuvapankki

Seurojen kuvapankista löydät kuvat, videot, kampanjamateriaalia ja logot seurojen viestintä- ja markkinointikäyttöön. Manitse kuvien ja videoiden käytön yhteydessä kuvalähde muodossa ”Suomen Voimisteluliitto / kuvaajan nimi”, mikäli mahdollista. Kuvaajan nimi ilmenee yleensä tiedoston nimestä.

Kuvia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen, eli voimisteluseuran toiminnan markkinointi ja viestintä on sallittua, mutta seura ei voi esimerkiksi painattaa kuvista seuramukeja ja myydä niitä.

Kuvapankkiin

Voimisteluviikko – markkinointivinkkejä seuroille

Tältä sivulta löydät vinkkejä ja markkinointimateriaalia Voimisteluviikon järjestämiseen seurassasi. Vinkeistä on apua ihan kaikkeen seuran markkinointiin eli myös kesken kautta kannattaa hyödyntää sivuston vinkit. 

Lue lisää

Nainen tietokoneella

Tapahtumien ja kilpailujen viestintä ja markkinointi

Oletko järjestämässä tapahtumaa tai kilpailua? Kentien kaikkien lajien yhteisiä SM-kisoja tai Voimistelupäiviä? Tutustu tapahtumien ja kilpailujen viestintä- ja markkinointiohjeisiin.

Lue lisää

Voimistelijat takaisin seuratoimintaan -hanke

Voimistelijat takaisin seuratoimintaan-hankkeen tavoitteena oli elvyttää voimistelutoimintaa koronapandemiaa edeltävälle tasolle avustamalla seuroja jäsenhankinnassa. Keväälle ja syksyllä 2022 seuroille oli tarjolla koulutuksia, sekä valmista markkinointimateriaalia. 

 

Lue lisää
Tietokoneen näyttö

Sosiaalisen median kalenteri vuodelle 2024

Tarvitsetko somekalenterin, josta on apua sosiaalisen median sisältöjen ja julkaisun suunnittelussa? Lataa kalenteri linkistä ja ota käyttöön!

Sisältökalenteri 2024

Haku