Hyppää sisältöön
Home » Ohjaajille ja valmentajille » Convention 2024

Convention la 28.9.2024

Suosittu Convention -koulutuspäivä järjestetään lauantaina 28.9.2024 Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksella ja Urheassa.

Convention on koulutustapahtuma, jossa pääsee itse liikkumaan ja saa uusia ideoita omille tunneilleen.

Tunti sisältöjä on monipuolisesti niin aikuisten ja nuorten ryhmäliikuntatunneille kuin lasten, nuorten ja aikuisten harrastetunneille. Lisäksi valikoimassa on vesiliikuntatunteja ja perheliikuntaa. Koulutuspäivässä on sisältöjä myös mm. Gym for Life -tapahtumissa ja Tanssi Cup -kilpailuissa käyvien ryhmien valmentajille. Uutuutena Conventionissa on lajirajat ylittävä Taitotreeni-linja, jossa on sisältöjä kaikkien lajien ja tanssin ohjaajille ja valmentajille.

Päivä on jaettu kuuteen eri linjaan, joissa kussakin on peräti 4-8 erilaista koulutustuntia. Live-osallistuja voi valita, mille tunneille osallistuu (mikäli paikkoja on tunnille jäljellä). Striimilipun ostaneille on yleissopimuksen lukujärjestyksen suositustuntia, nämä tunnit kuuluvat elokuun aikana. Hinta on sama, osallistuit sitten yhdelle tai kahdeksalle tunnille. Joillekin live-tunneille on rajoitettu paikkamäärä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisasetukset.

Convention on suunnattu Voimisteluliiton jäsenille ja ei-jäsenille.

Ilmoittaudu Conventioniin tämän linkin kautta

Early Bird hinnat ovat voimassa 26.6. – 6.8.
Jäsenhinta: 129€
Ei-jäsenhinta: 149€

Normaalit hinnat ovat voimassa 7.8. -15.9.
Jäsenhinta: 145€
Ei-jäsenhinta:165€

Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, osalle tunneista on rajoitettu määrä osallistumispaikkoja!

Striimausliput ovat myynnissä 26.6. -15.9.
Jäsenhinta: 290€
Ei-jäsenhinta: 330€

HUOM! Striimauslipun ostanut ei voi itse valita tunteja, joille osallistuu, vaan Voimisteluliitto hallitsee striimaukseen Convention-koulutuspäivän lukujärjestyksestä suositusta tunnit.

 

Ilmoittautumisvahvistus mukaan

Osallistuja – Muistathan ottaa mukaan ilmoittautumisvahvistuksen. Tästä vahvistusviestistä näkee, mille tunnille olet ilmoittautunut. Vahvistusviestiä näyttämällä pääset saliin sisälle.

Tehotreeni

Tehotreeni -linjan tunneilla saat uusia ideoita tehosiin sykettä nostaviin ja lihaskuntoa kasvattaviin tunteihin. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tunteja aktiiviliikkujoille ja sopivat treenanneille.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Tanssitreeni

Tanssitreeni -linjalla on helppoja ja hauskoja ryhmäliikuntatunteja sekä makupaloja eri tanssityyleistä. Tanssitreeni -linjan tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tanssi-/tanssillisia ryhmäliikuntatunteja tai tanssin harraste- ja/tai Lumo-tapahtumissa käyviä ryhmiä.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Kehonhuolto

Kehonhuolto -linjan tunneilla keskitytään kehon linjauksiin, tukilihaksiin sekä liikkuvuuteen ja rentoutumiseen. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat kehonhuollollisia tunteja niin ryhmäliikunnassa kuin harrastetunneilla.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Taitotreeni

Taitotreeni -linjalla on tunteja ylilajirajojen, voimistellun ja tanssin ohjaajat ja valmentajat saavat neuvoja erityisesti nuorten ja aikuisten tunneille, sekä myös ikääntyvien ja lasten tunneille.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Laadukas lasten ohjaus

Laad lasten ohjaus -linjalta saa vinkkejä Voimistelukouluryhmien ohjaajat lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevät osaajat.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Vesiliikunta

Vesiliikunta -linjalta saat vinkkejä niin aktiiviliikkujien kuin seniori-ikäisten vesiliikuntatunteihin. Tuntuu mukavat kaupungin liikuntapalveluissa mainita ohjaajille tai vesilikunnanohjaajille.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Tapahtumassa mukana

Haku