Hyppää sisältöön
Home » Ohjaajille ja valmentajille » Convention 2024 tuntikuvaukset

Tehotreenin tuntikuvaukset

Tehotreeni -linjan tunneilla saat uusia ideoita tehosiin, sykettä nostaviin ja lihaskuntoa kasvattaviin tunteihin. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tunteja aktiiviliikkujille. 

Tanssitreenin tuntikuvaukset 

Tanssitreeni -linjalla on helppoja ja hauskoja ryhmäliikuntatunteja sekä makupaloja eri tanssityyleistä. Tanssitreeni -linjan tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tanssi- tai tanssillisia ryhmäliikuntatunteja tai tanssin harraste- tai Lumo-tapahtumissa käyviä ryhmiä.

Kehonhuollon tuntikuvaukset 

Kehonhuolto -linjan tunneilla keskitytään kehon linjauksiin, tukilihaksiin sekä liikkuvuuteen ja rentoutumiseen. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat kehonhuollollisia tunteja niin ryhmäliikunnassa kuin harrastetunneilla.

Taitotreenin tuntikuvaukset 

Taitotreeni -linjalla on tunteja ylilajirajojen, voimistellun ja tanssin ohjaajat ja valmentajat saavat neuvoja erityisesti nuorten ja aikuisten tunneille, sekä myös ikääntyvien ja lasten tunneille.

Laadukkaan lasten ohjauksen tuntikuvaukset 

Laad lasten ohjaus -linjalta saa vinkkejä Voimistelukouluryhmien ohjaajat lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevät osaajat.

Vesiliikunnan tuntikuvaukset 

Vesiliikunta -linjalta saat neuvoja niin aktiiviliikkujien kuin seniori-ikäisten vesiliikuntatunteihin. Tuntuu mukavat kaupungin liikuntapalveluissa mainiosti ohjaajille tai vesilikunnan ohjaajille.

Haku