Hyppää sisältöön
Home » Ohjaajille ja valmentajille » Convention 2023

Convention la 30.9.2023

Odotettu Convention -koulutuspäivä järjestetään lauantaina 30.9.2023 Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksella ja Urheassa.

Convention on koulutustapahtuma, jossa pääsee itse liikkumaan ja saa uusia ideoita omille tunneilleen.

Tuntisisältöjä on monipuolisesti niin aikuisten ja nuorten ryhmäliikuntatunneille kuin lasten, nuorten ja aikuisten harrastetunneille. Lisäksi valikoimassa on vesiliikuntatunteja ja perheliikuntaa. Koulutuspäivässä on sisältöjä myös mm. Gym for Life -tapahtumissa ja Tanssi Cup -kilpailuissa käyvien ryhmien valmentajille. 

Päivä on jaettu viiteen eri linjaan, joissa kussakin on 4-6 erilaista koulutustuntia, joista osallistuja voi valita, mille tunneille osallistuu. Hinta on sama, osallistuit sitten yhdelle tai kuudelle tunnille. Joillekin tunneille on rajoitettu paikkamäärä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Convention on suunnattu Voimisteluliiton jäsenille ja ei-jäsenille.

Ilmoittautumisvahvistus mukaan

Osallistuja – Muistathan ottaa mukaan ilmoittautumisvahvistuksen. Tästä vahvistusviestistä näkee, mille tunnille olet ilmoittautunut. Vahvistusviestiä näyttämällä pääset saliin sisälle.

Tehotreeni

Tehotreeni -linjan tunneilla saat uusia ideoita tehokkaisiin sykettä nostaviin ja lihaskuntoa kasvattaviin tunteihin. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tunteja aktiiviliikkujille ja jonkin verran treenanneille.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Kehonhuolto

Kehonhuolto -linjan tunneilla keskitytään kehon linjauksiin, tukilihaksiin sekä liikkuvuuteen ja rentoutumiseen. Tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat kehonhuollollisia tunteja niin ryhmäliikunnassa kuin harrastetunneilla.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Tanssitreeni

Tanssitreeni -linjalla on helppoja ja hauskoja ryhmäliikuntatunteja sekä makupaloja eri tanssityyleistä. Tanssitreeni -linjan tunnit sopivat ohjaajille, jotka ohjaavat tanssi-/tanssillisia ryhmäliikuntatunteja tai tanssin harraste- ja/tai Lumo-tapahtumissa käyviä ryhmiä.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Vesiliikunta

Vesiliikunta -linjalta saat vinkkejä niin aktiiviliikkujien kuin seniori-ikäisten vesiliikuntatunteihin. Tunnit sopivat mainiosti esimerkiksi kaupungin tai kunnan liikuntapalveluissa työskenteleville ohjaajille tai seuran vesiliikunnanohjaajille.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Laadukas lasten ohjaus

Laadukas lasten ohjaus -linjalta saa vinkkejä Voimistelukouluryhmien ohjaajat sekä lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevät osaajat.

Tuntikuvaukset ja kouluttajat

Ilmoittaudu Conventioniin tämän linkin kautta

Early Bird hinnat ovat voimassa 1.5.-26.6.
Jäsenhinta: 120€
Ei-jäsenhinta: 140€

Normaalit hinnat ovat voimassa 27.6.-16.9.
Jäsenhinta: 136€
Ei-jäsenhinta: 156€

Tuntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, osalle tunneista on rajoitettu määrä osallistumispaikkoja!

 

Tapahtumassa mukana

Haku