Hyppää sisältöön

Naisten telinevoimistelun valmennustoiminta

Naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmään kuuluu alueellinen valmennustoiminta 9-13 -vuotiaille tytöille, valtakunnallinen valmennusryhmätoiminta tytöille ja naisille sekä tulokkaiden, tyttöjen ja naisten maajoukkuetoiminta.

Naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmä

Suomen Voimisteluliiton naisten telinevoimistelun tavoitteena on valmennusjärjestelmä, joka kulkee jatkumona seuratasolta alue- ja liittotasolle. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on taata samantasoinen toiminta liiton eri alueilla ja varmistaa voimistelijoiden ja valmentajien kulku seuratasolta lajin kansainväliselle huipulle.

Testistöt

 

Maajoukkue
A-naiset ja A-tytöt

Maajoukkueurheiljat valitaan edustamiinsa ryhmiin kilpailutulostensa perusteella.

Lue lisää

 

 

Maajoukkue
B-naiset ja B-tytöt

B-maajoukkueen tavoitteena on tukea motivoituneita ja potentiaalisia voimistelijoita urapolulla eteenpäin esimerkiksi toimimalla ponnahduslautana A-maajoukkueeseen.

Lue lisää

Maajoukkue
Tulokkaat

Tulokkaiden maajoukkueen tavoitteena on opettaa nuoria voimistelijoita maajoukkueleiritoimintaan. 

Lue lisää

Valmennusryhmä
Bemarit

Bemariryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (14-vuotiaat ja vanhemmat) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. 

Lue lisää

Valmennusryhmä
Minorit

Minoriryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (11-13 -vuotiaat) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. 

Lue lisää

Valmennusryhmä
Alueminorit

Naisten telinevoimistelun alueelliset valmennusryhmät eli Alueminorit ovat osa naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmää. Alueminoritoiminta koskee seurojen 9-13-vuotiaita tavoitteellisesti harjoittelevia voimistelijoita ja heidän valmentajiaan.

Lue lisää

Haku