Hyppää sisältöön

Naisten telinevoimistelun valmennustoiminta

Naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmään kuuluu alueellinen valmennustoiminta 9-13 -vuotiaille tytöille, valtakunnallinen valmennusryhmätoiminta tytöille ja naisille sekä tulokkaiden, tyttöjen ja naisten maajoukkuetoiminta.

Naisten telinevoimistelun valmennusjärjestelmä

Suomen Voimisteluliiton naisten telinevoimistelun tavoitteena on valmennusjärjestelmä, joka kulkee jatkumona seuratasolta alue- ja liittotasolle. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on taata samantasoinen toiminta liiton eri alueilla ja varmistaa voimistelijoiden ja valmentajien kulku seuratasolta lajin kansainväliselle huipulle.

Naisten maajoukkueet
A-naiset, B-ydin, B-naiset ja PRE-naiset

Maajoukkueurheiljat valitaan edustamiinsa ryhmiin kilpailutulostensa perusteella.

Lue lisää

 

 

Tyttöjen maajoukkueet
A-tytöt ja B-tytöt

Maajoukkueurheiljat valitaan edustamiinsa ryhmiin kilpailutulostensa perusteella. Tyttöjen maajoukkueiden tavoitteena on tukea motivoituneita ja potentiaalisia voimistelijoita urapolulla eteenpäin naisten maajoukkueisiin.

Lue lisää

Tulokkaiden maajoukkue

Maajoukkueurheiljat valitaan edustamiinsa ryhmiin kilpailutulostensa perusteella. Tulokkaiden maajoukkueen tavoitteena on opettaa nuoria voimistelijoita maajoukkueleiritoimintaan. 

Lue lisää

Valmennusryhmä
Bemarit

Bemariryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (14-vuotiaat ja vanhemmat) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. 

Lue lisää

Valmennusryhmä
Minorit

Minoriryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (11-13 -vuotiaat) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. 

Lue lisää

Valmennusryhmä
Alueminorit

Alueminoritoiminta koskee seurojen 9-13-vuotiaita voimistelijoita ja valmentajia. Alueminoritoiminnan ensisijainen tavoite on valmentajien osaamisen lisääminen. Näin ollen valmentajat voivat osallistua leirille/koulutukseen myös ilman voimistelijoita.

Lue lisää

Haku