Hyppää sisältöön

Naisten telinevoimistelun valmennusryhmä Bemarit

Bemariryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan (14v ja vanhemmat) motivoituneet ja potentiaaliset voimistelijat harjoittelemaan ja leireilemään yhdessä. Tavoitteena on tukea voimistelijaa urapolulla eteenpäin esimerkiksi toimimalla ponnahduslautana B-maajoukkueeseen.

Valmentajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyöllä sekä valmentajakoulutuksilla autetaan kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämistä ja toteuttamista.

Bemarit leireilevät neljä 4-päiväistä leiriä vuoden 2023 aikana Kuortaneen urheiluopistolla.      

Leirijohto ja telinekouluttajat

Vastuuvalmentaja Merja Mettänen-Raunio

Hyppy Pekka Haapala
Nojapuut Artem Khalaziy
Puomi Kira Griguich
Permanto Meiju Virta
Tramppa Ida Laakkonen 
Perusvoimistelu / tanssi Reetta Rauhala
Fysiikka Otto Raja-aho
Fysioterapiakoulutus Ida Voutilainen
Valmentajakoulutus Tiina Vilenius

Bemarit (14-vuotiaat ja vanhemmat)

Bemariryhmään valitaan Timanttimerkin tai smaragdimerkin suorittaneita vähintään 14-vuotiaita (vuonna 2023: 2009 ja aikaisemmin syntyneet) maajoukkuelinjan tai kilpalinjan F-H-luokan voimistelijoita testileirillä pidettävien liike-, voima-, liikkuvuus- ja kestävyystestien perusteella. 

Edellisellä kaudella liiton valmennusryhmään kuulunut voimistelija voidaan erityistapauksissa, kuten sairaus- tai loukkaantumistilanteessa, valita ryhmään valmennuksen johtoryhmän valvoman erillisen testitilaisuuden perusteella tai suoraan ilman testiä. Uusien ryhmään pyrkivien voimistelijoiden pitää aina osallistua testileirille. 

Haku