Convention 3.10.2020 - PERUTTU 

Päivitetty 10.9.2020

Voimisteluliiton Convention 3.10 on peruttu

Valitettavasti olemme tehneet tänään päätöksen peruuttaa Conventionin 3.10.2020. Tapahtuma on peruttu yleisen terveystilanteen takia huomioiden pandemian kehittyminen Suomessa viime päivinä. Haluamme toimia tilanteessa vastuullisesti ja mahdollisia terveysriskejä minimoiden. Selvitämme mahdollisuutta tarjota osallistujille muutamaa striimattua tuntia ilmaiseksi kyseisenä päivänä, jotta Convention pysyy voimissaan myös tänä poikkeuksellisena vuonna. Tästä lisätietoa tulossa jo ilmoittautuneille myöhemmin.

Osallistujille on lähetetty ohjeet osallistumismaksun palautusta varten sähköpostitse. 

Kiitos, että olit innostunut osallistumaan tapahtumaamme ja toivottavasti näemme sinut tulevaisuudessa Voimisteluliiton koulutuksissa ja tapahtumissa!

 

Lauantai 3.10.2020 

Aikuisten ja ikääntyvien ohjaajat: Helsinki, Mäkelänrinteen urheiluhalli.

Lasten ohjaajat: Helsinki, Savonkatu 2-4 00520

Monipuolinen koulutusviikonloppu Convention tarjoaa virikkeitä ja uusia ideoita kaikille ryhmäliikunnanohjaajille (aikuiset, nuoret, tanssi, tanssillinen voimistelu, lapset ja vesiliikunta). Tänä vuonna yksipäiväisenä järjestettävä tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen tunteja aikuisten, tanssin ja ikääntyvien ryhmäliikunnan ohjaajille sekä lastenohjaajille. Aikuisten ja ikääntyvien ohjaajien linjat järjestetään Mäkelänrinteessä Helsingissä ja lasten ohjaajien linjat Pasilassa Helsingissä. Osallistumismaksulla voit osallistua saman päivän aikana molempiin paikkoihin. Huomioithan kuitenkin siirtymäajan paikkojen välillä kulkemiseen. 

Ilmoittautuminen: 

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 8.6.2020 kello 12:00. Tunneille varataan paikka ilmoittautumisen yhteydessä, jokaiselle tunnille on rajattu määrä paikkoja. 

Noudatamme tapahtuman osalta viranomaisohjeistuksia. 

Convention hinnat: 

Early bird hintaan imoittautumista jatkettu viikolla.

Early bird hinnat 6.9.2020 asti

  • Early bird jäsenhinta 102€ (Early bird normaalisti 119€)
  • Early bird ei-jäsenille 132€ (Early bird normaalisti 139€)

Alennetut Early bird hinnat ovat osa Voimisteluliitton koulutustukipakettia. 

Hinnat 7.9.2020 alkaen 

  • Jäsenhinta 1.9 alkaen 129€
  • Ei-jäsenille 1.9 alkaen 150€

Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.9.2020 klo 23:59.

Hinta sisältää koko päivän ohjelman (tuntivaraukset etukäteen ilmoittautuessa), sähköisen tuntimanuaalin ja yhteistyökumppaneiden tuotetorin Mäkelänrinteessä.

Lounas Mäkelänrinteessä

Osallistujat voivat ostaa lounaan ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Lounaan hinta on 12,50€ ja se sisältää salaattibuffetin, leivän ja ruokajuoman. Lounas tarjoillaan Mäkelänrinteen lounaskahvila Uppopullassa. Salaatissa on valittavana savulohi tai kana proteiiniksi sekä lämmin kasvislisuke. Kasvis/vegaani vaihtoehto saatavilla erikseen. 

Lasten ohjaajien linjalla Pasillassa, Helsingissä ei ole tarjolla lounasta. Päivään on aikataulutettu evästauko, lähellä myös useita ravintoloita. 

Pysäköinti

Mäkelänrinteen urheiluhallin pysäköinti on maksullinen. 

Peruutusehdot

Osallistuminen  tapahtumaan on oikeus peruuttaa viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua, veloitetaan koko osallistumismaksu. Kaikista peruutuksista vähennetään 15 euron toimistomaksu. Estyneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta. Sairastapauksissa palautetaan osallistumismaksu lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 15 euron toimistokuluilla. 

Mikäli Voimisteluliitto joutuu perumaan tapahtuman vähäisen osallistujamäärän tai muun pakottavan syyn takia palautetaan osallistujalle koko osallistumismaksu.

 

Tervetuloa!

Lisätietoa: 

tinja.aistola(a)voimistelu.fi 

 

Seuraa myös tapahtuman Facebook-sivuja

Mukana menossa Piruetti

Kuva: Kim Himanen