Seuran ja seuratoimijoiden digitaaliset työkalut ja palvelut on tarkoitettu kaikille Voimisteluliiton jäsenseuroille. Kohderyhmänä erityisesti seuran luottamusjohto (hallitus) ja palkattu johto sekä muut seuratoimijat (vapaaehtoiset ja työntekijät).  

 

Tarjoamme jäsenseuroillemme voimistelutoiminnan tueksi digitaalisia järjestelmiä tai suosituksia näistä. Palvelun avulla jäsenseuroilla on seuran koosta riippumatta mahdollisuus saada palveluita ja alustoja käyttöön seuratoiminnan kehittämiseksi, tukemiseksi ja ylläpitämiseksi. Seuran toimintaan oikein mitoitetut digitaaliset työkalut tuovat seuralle kilpailukykyä ja lisäävät ammattimaisuutta sekä ne helpottavat seurojen ja seuratoimijoiden työtä.  

Tarjoamme seuroille mm. seuraavia digitaalisia työkaluja ja palveluita:
* Hoika jäsen- ja koulutusrekisteri
* Kisanet, Sport Event Systems sekä Vikis
* Voimisteluklubi, Olosuhdeopas, seurojen kuvapankki
* Solidsport
* Spotti
* Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelu

Osa palveluista kuuluu seurojen jäsenmaksuun ja osa palveluista on seuroille saatavilla erillistä maksua vastaan. Palveluiden hinnat löytyvät palveluiden kuvauksista (palveluiden kuvaukset vielä päivityksessä). 

Palvelun tavoitteena on, että seurat voivat toteuttaa hyvän hallinnon periaatteita toiminnassaan. Järjestelmät mahdollistavat tiedolla johtamisen ja vaikuttamisen, kun tilastointi ja datan kerääminen helpottuu. Digitaalisten järjestelmien kautta seurassa vapautuu aikaa myös seuran kehittämiseen sekä liikunnan ja voimistelun tuottamiseen jäsenistölleen. Kilpailujärjestelmien avulla kilpailuiden hallinta ja kilpailuihin osallistuminen sekä kilpailujen ja tulosten seuraaminen helpottuu.  


Lisätietoja palveluista:

* Järjestelmä- ja hallintokoordinaattori Inkeri Lohikoski, inkeri.lohikoski(a)voimistelu.fi, p. 050 4349 992 
* Striimaukseen liittyvät kysymykset: Viestintäsuunnittelija Pinja Tavasti, pinja.tavasti(a)voimistelu.fi, 0400 242 063