Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vuoden 2022 kilpailut ja tapahtumat seurojen haettavaksi
22.03.2021

Vuoden 2022 kilpailut ja tapahtumat seurojen haettavaksi

Voimisteluliiton alaisia kilpailuja voivat järjestää Voimisteluliiton jäsenseurat. Etukäteen on hyvä perehtyä järjestämisohjeisiin, jotka löytyvät liiton nettisivulta:
https://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Materiaalit-jäsenseuroille

Kilpailuja on avoinna ja haettavissa vuosittain aina huhtikuussa ja syyskuussa. Tavoitteena on myöntää kilpailut järjestäjille noin vuotta ennen ajankohtaa. Kilpailujen haku tapahtuu Kisanetissä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Nyt huhtikuussa on haettavana kilpailuja ja tapahtumia kaikissa voimistelulajeissa. Haettavana on myös Lumo-tapahtumia. Lisätietoja lajien kilpailuista lajivastaavilta tai lajipäälliköiltä, hakuprosessista tiedustelut tiina.koljander(at)voimistelu.fi 

Joukkuevoimistelun LAR kehittämisryhmä on tehnyt päätöksen, että lajin cup-kilpailut ovat aina yksipäiväisiä. Seuroja kannustetaan tekemään yhteistyötä, mikäli paikkakunnalla on muita joukkuevoimistelun seuroja, että samassa hallissa järjestetään viikonloppuna ensin toisen seuran (eri sarjat) kilpailut ja toisena päivän toisen seuran kilpailut. 

Mikäli seura on kiinnostunut järjestämään esim. lauantaina joukkuevoimistelun kilpailut ja saman viikonlopun sunnuntaina tanssillisen voimistelun kilpailut, kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä lajipäällikköön ja/tai lajivastaavaan.

Seuroja pyydetään huolellisesti arvioimaan, mitä kilpailuja ne voivat järjestää. Ei ole tarkoituksenmukaista hakea kaikkia kilpailuja, vaan niitä mitkä on oikeasti paikkakunnalla mahdollista ko. ajankohtana ja riittävissä olosuhteissa järjestää.

HUOM! Kilpailujen järjestävät seurat sitoutuvat noudattamaan Voimisteluliiton yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä, Voimisteluliiton kaikkien lajien yhteisiä järjestämisohjeita sekä lajien ohjeita kilpailujen järjestelyjen osalta.

Kilpailujen järjestämismaksuasiat ovat päivityksen alla, ja vuodelle 2022 tulevat muutokset julkaistaan vuoden 2021 aikana.

Haku vuoden 2022 kilpailujen osalta päättyy 30.4.2021. Päätökset kilpailujen järjestäjistä tehdään toukokuun aikana ja ne merkitään Kisanettiin. 

 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

 

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbond FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

 

Haku