Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Voimisteluohjaajan startti nyt ensimmäistä kertaa etäkoulutuksena
04.03.2021

Voimisteluohjaajan startti nyt ensimmäistä kertaa etäkoulutuksena

Kouluttaja ohjaa perheliikuntaa

Voimisteluohjaajan startti on lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille tarkoitettu peruskoulutus ja ensimmäinen askel ohjaajaksi tai valmentajaksi kouluttautumisessa. Koulutus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa etäkoulutuksena! Etäkoulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista koronarajoituksista huolimatta.

Koulutus toteutetaan kahdessa osassa: 1. osa 14.3. klo 10-14 ja 2. osa 28.3. klo 10-14. Koulutuksen suorittaminen vaatii osallistumista molempiin osioihin. Koulutus on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten ohjaamisesta ja lajivalmentamisesta kiinnostuneille. Koulutuksessa tutustutaan ohjaamisen perustietoihin ja -taitoihin kuten ryhmänhallintaan, vuorovaikutukseen, turvallisuuteen, lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen sekä innostavaan ja motivoivaan ohjaamiseen.

Koulutuksen hinta jäsenseurojen ohjaajille on 99€ ja ei-jäsenille 119€. Ilmoittautuminen Hoika-koulutusrekisterin kautta 10.3. mennessä, toimi siis nopeasti!

Tarvittaessa etäkoulutus toteutetaan uudelleen myöhemmin keväällä.

 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

 

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessa. Onhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbund FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

Haku