Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Uutta tanssissa ja esittävässä voimistelussa
07.06.2023

Uutta tanssissa ja esittävässä voimistelussa

Kiitos kaikille Lumo-tapahtumien kehittämislomakkeeseen vastanneille. Palautteet on nyt käyty läpi.

Pyrimme kehittämään toimintaamme eteenpäin mahdollisimman hyvin palautteiden pohjalta ja nyt on suuremman muutoksen aika. Voimistelun ja tanssin Lumo-tapahtumia ei järjestetä enää syksystä 2023 alkaen. Tilalle tulee kaksi erillistä uudistettua kokonaisuutta. Tavoitteena on selkeyttää konsepteja ja kohderyhmiä sekä tehdä tapahtumista ja kilpailuista osallistujille, katsojille sekä järjestäville seuroille mahdollisimman mielekkäitä.

Tanssin omia kilpailuja aletaan järjestää syksystä 2023 alkaen. Kilpailut koostuvat Tanssi Cup -kilpailuista ja Finaalista. Tanssin Cup-kilpailuja on yhteensä 4 lisenssikaudessa. Järjestämme seuroille tästä keskustelutilaisuuden pe 16.6. klo 19. Tilaisuus on maksuton.

Toisena kokonaisuutena on Gym for Life -tapahtumat. Konseptia uudistetaan. Järjestämme seurojen yhteisen keskustelutilaisuuden alkusyksystä ke 16.8. klo 18. Tilaisuus on maksuton. 

La 30.9. osana Convnetion -koulutustapahtumaa on myös mahdollista tulla kuulemaan näistä kaikista uudistuksista. Lue lisää Convnetion -koulutustapahtumasta tämän linkin kautta. Edullisemmat Early Bird -hinnat ovat voimassa 26.6. saakka. 

Tervetuloa kehittämään Gym for Life -tapahtumaa

Keskustellaan ja ideoidaan uudistuneesta Gym for Life -konseptista Teamsin kautta ke 16.8. klo 18. Tilaisuus kestää noin tunnin. Osallistua voi niin valmentajat, ohjaajat, harrastajat kuin muut seuratoimijat.

Microsoft Teams -kokous ke 16.8. klo 18:00

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 387 609 828 52
Tunnuskoodi: rqkfos

Download Teams | Join on the web

Lisätietoja | Kokousasetukset

Linkkiä on mahdollista kysyä myös sähköpostitse Nea Vallinilta.

Vaikuta koreografiakilpailun teemaan

Tanssi Cup -kilpailuissa on sarjat ikäryhmittäin: soolo, duo&trio ja ryhmät. Lisäksi yhtenä sarjana on koreografiakilpailu. Vastaa kyselyyn viimiestään ma 17.7. klo 13. ja vaikuta siihen, mikä teema on kauden 2023-2024 ajan koreografiakilpailussa. 

Koreografiakilpailun teema on kaikissa kauden 2023-2024 Tanssi Cup -kilpailussa sama. Nyt sinä pääset äänestämään, mikä on koreografiakilpailun teema kaudella 2023-2024. Äänestyksen tulos julkaistaan ma 17.7. iltapäivällä. Teema on nyt äänestetty ja se on kaudella 2023-2024: LUONTO.

Koreografiakilpailussa arvioidaan sitä, miten annettu teema näkyy koreografiassa. 

Teema on siis kaikilla sama, jokainen teos on oma tulkintansa siitä. Koreografiakilpailuun voi osallistua niin soolo, duo, trio tai ryhmä. Lavalla voi olla eri ikäisiä tanssijoita, useammasta tanssiryhmästä koostettu muodostelma tai vaikka tanssiva perheliikuntaryhmä. Koreografian nimen, musiikin, asun jne. saa päättää itse. 

Tanssi Cup -kilpailun sekä Gym for Life -tapahtuman säännöt ja sarjat päivitetään mahdollisimman pian voimistelu.fi -nettisivuille, kuitenkin viimeistään elokuussa 2023. 

Tervetuloa kehittämään tanssin kilpailutoimintaa

Keskustellaan ja ideoidaan uutta konseptia pe 16.6. klo 19:00 Sportitalolla (Valimotie 10, 00380 Helsinki) ja Team-etäyhteydellä. Tilaisuus kestää noin puolituntia. Osallistua voi niin tanssin valmentajat, ohjaajat, harrastajat kuin muut seuratoimijat.

Mikäli saavut Sporttitalolle, nähdään klo 18:50 pääovella. Ovi on iltaisin lukossa, joten näin pääsemme kaikki yhdellä kertaa sisälle ja aloittamaan sujuvasti yhteisen tilaisuuden.

 

Microsoft Teams -kokous pe 16.6. klo 19:00

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 368 739 704 00
Tunnuskoodi: STRXJa

Download Teams | Join on the web

Lisätietoja | Kokousasetukset

Linkkiä on mahdollista kysyä myös sähköpostitse Nea Vallinilta.

 

 

Lisäteitoja:

Nea Vallin

etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

Haku