Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tunnelmia ensimmäisestä uudistetusta Gym for Life -päätöstapahtumasta
08.06.2024

Tunnelmia ensimmäisestä uudistetusta Gym for Life -päätöstapahtumasta

Tämän kevään Gym for life -päätöstapahtuma järjestettiin Jyväskylässä 11.5.2024 Palokan Ilon toimesta. Osallistujia oli yhteensä 375. Tapahtumaan saatiin myös osallistujavieraita. Saimme vieraaksi yhteensä 7 joukkuetta ja 84 voimistelijaa Virosta.

Mikä on Gym for Life?

Gym for Life on kisailu, joka haastaa luovuuteen, omaperäisyyteen ja viihdyttävyyteen – turvallisesti ja laadukkaasti. Kisailla voi monipuolisilla esim. seuran yhteisesityksillä, lajirajat ylittävillä, tai perheliikunnan ohjelmilla – kaikkien kokoonpanoilla, matalalla kynnyksellä. Ohjelmissa voi myös käyttää välineitä tai telineitä hyödyksi.  

Gym for Life -tapahtumia järjestetään kolme kilpailukauden aikana, yksi niistä päätöstapahtumasta. Päätöstapahtumassa valitaan vuoden Gym for Life -voittaja. Tänä vuonna päätöstapahtumassa oli myös yllätysbonuspalkinto.

Vuoden Gym for Life -palkinto

Sport Club Vantaan ryhmä Corsottaret voitti vuoden Gym for Life -palkinnon koreografialla “Antautukaa!”. Koreografian on suunnitellut Eevakaisa Niemi

”Palaute oli tosi kannustavaa ja erityisesti oli huomioitu ilo ja riemu, mikä ryhmässä on. Hyvä fiilis välittyi myös arvioijille. Meitä on monimuotoinen porukka, jossa jokainen pääsee loistamaan. Päätöstapahtumassa oli kivaa myös loppudisco!” Kommentti voittajaryhmän, Corsottarien, valmentaja ja koreografi Eevakaisa Niemi.

BLUME-yllätysbonus 

Tänä vuonna palkittiin myös yksi ryhmä BLUME-yllätyspalkintolla. Se meni Hämeenlinnan voimisteluseuran Sorjat -ryhmän koreografialla: “Smile, Swing and Bling”, jonka suunnitellut Anu Vartiainen .

Bonuksena kisailun voittajaryhmä sai kutsun Blume Gran Canaria –festivaalin joka 29.11. – 5.12.2024 Kanarian saarilla. 

Kansainvälisiä vieraita kansallisessa Gym for Life -päätöstapahtumassa

Kansainväliset osallistujat toivat mukanaan tapahtumaan todella hienoa tunnelmaa. Myös esimerkiksi päätösdiscossa kuultiin Viron kovimpia hittejä ja niiden valovoimainen kannustus sai koko salin raikumaan. 

Pääarvioitsijan ajatuksia Gym for Life -tapahtumasta

Tapahtuman pääarvioitsija Marja Kallioniemi kommentoi tapahtumaa seuraavasti: 

“Gym for life -päätöstapahtuma Vaajakoskella oli hienosti hoidettu. Pitkä tapahtuma pysyi hyvin aikataulussa. Gym for life -tapahtumassa osallistuvat joukkueet kisailevat esitys- ja näytösohjelmilla. Lopputuloksissa joukkueet jakaantuvat pisteiden perusteella pronssi-, hopea- ja kultakategoriaan. 

Päätöstapahtumassa ohjelmat olivat hyvin harjoiteltuja ja hiottuja, ja niistä välittyi voimistelun ilo ja yhdessä tekemisen riemu. Useasta koreografiasta löytyi myös omaperäisiä ja luovia elementtejä ja koreografisia ratkaisuja. Nämä lisäävät aina ohjelmaan liittyvää innovatiivisuutta ja viihdyttävyyttä.

Gym for life -tapahtuma voimistelun ja tanssin harrastajien hyvän mielen kisailussa. Se antaa kaikille harrastajille sopivan esiintymiseen ja kisailuun iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä!”

Gym for Life -päätöstapahtumassa vieraili myös Sisu-maskotti

Suurta suosiota tapahtumassa sai myös Voimisteluliiton maskotti Sisu . Sisua nähtiin niin lavalla välitanssien merkeissä kuin tapahtuman mieleenpainuvassa päätösdiscossa. 

Sisu muistutti osallistujia jo seuraavasta Gymnaestradasta, joka pidetään kesällä 2026 Joensuussa. Lue Gymnaestradasta tarjoa tämän linkin kautta. 

Seuraavan kauden Gym for Life -tapahtumat löydät Kisanetista.

Lue myös uutinen: “Voimistelu vie maailmalle” tämän linkin kautta

 

Haku