Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tietoa tulevista Lumo-tapahtumista
16.04.2021

Tietoa tulevista Lumo-tapahtumista

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi myös Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumia on toteutettu poikkeusjärjestelyin. Kiitos kaikille kestävyydestä ja innovatiivisuudesta koronapandemian aiheuttamissa poikkeuksellisissa olosuhteissa. 

 

Lumo-kevätkauden päätös

Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumia on vielä kaksi ennen kesää. Molemmat tapahtumat järjestetään virtuaalisesti.

 

la 29.5.2021 Virtual-Lumo järj. Vantaan Voimisteluseura

la 12.6.2021 Virtual-Lumo järj. Mäntyharjun Virkistys, voimistelu- ja tanssijaosto

 

Molempiin Lumo-tapahtumiin voi osallistua miltä tahansa alueelta, ilmoittautuminen tapahtuu Kisanetin kautta. La 12.6. Virtual-Lumo päättää tämän Lumo-kevätkauden.

 

Lumo-finaali siirtyy kesäkuulta

Kulunut vuosi on ollut monella tapaa hyvin erilainen. Kuopion Reippaan Voimistelijoiden järjestämä tapahtuma: Voimistelupäivät ja Voimistelun ja tanssin Lumo-finaali siirtyvät kesäkuulta vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen vuoteen 2024. Lue lisää tämän linkin kautta.

 

Vuoden 2021 Valtakunnallinen Lumo-finaali siirtyy lauantaille 11.12.2021.


Lumo-tapahtumien haku on auki

Vuoden 2022 Lumo-tapahtumia järjestäviä seuroja haetaan Kisanetissä 1.4.-30.4. Lisäksi järjestävää seuraa haetaan huhtikuun loppuun asti Kisanetissä myös la 11.12.2021 Voimistelun ja tanssin Lumo-finaaliin.

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta!

Jo yli 125 vuoden ajan voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluunVoimistelun 125-vuotisjuhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla, joka huipentuu kesäkuussa 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan. Varmista, että sinunkin seurasi on mukana juhlavuoden huipennuksessaOnhan seurastanne ilmoitettu jo Gymppi-yhteyshenkilö?

Nyt on aika juhlia. Osallistu juhlavuoteen jakamalla sosiaalisessa mediassa oma voimisteluliikkeesi, temppusi tai tervehdyksesi #onnittelutemppu #voimistelu125

Suomalaisen voimistelun 125-vuotista liittotaivalta juhlitaan yhdessä Suomen Voimisteluliiton, Finlands Svenska Gymnastikförbond FSG:n ja Suomen Työväen Urheiluliiton TUL:n kanssa.

 

 

 

 

Haku