Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssillisen voimistelun sääntöpäivitykset astuvat voimaan 1.9.2024
26.06.2024

Tanssillisen voimistelun sääntöpäivitykset astuvat voimaan 1.9.2024

Tanssillisen voimistelun kehittämisryhmä (LAR) on päivittänyt:
– kilpailun säännöt
– kilpailun järjestämisohjeen
– tuomariohjeen

Kaikkia näitä dokumentteja on tarkasteltu säännöllisesti koko kauden ajan. Päivityksissä on myös huomioitu voimistelijoilta ja valmentajilta tulleet toiveet. Tarkennuksia on tehty mm. seuraaviin kohtiin:

Sääntöihin on lisätty maininta lasten voimistelun linjauksesta:
Tanssillisen voimistelun kilpailuissa huomioidaan voimistelutoiminnan yhteinen eettinen ohjeistus https://www.voimistelu.fi/eettisetperiaatteet sekä lasten voimistelun linjaus.

Sarjojen toteutuminen 8-11-vuotiaiden sarjan osalta on päivitetty toteutumaan aina. Saman sarjan kategoriarajat on myös päivitetty. 

Kilpailun järjestämisohjeeseen on tarkennettu ilmoittautumisaika:
Ilmoittautuminen päättyy viimeistään kuusi viikkoa ennen kilpailun alkua. Kilpailun aikataulut ja suoritusjärjestys julkaistaan kuukausi ennen kilpailun alkua. Suoritusjärjestys arvotaan, minkä jälkeen muutokset eivät ole enää mahdollisia.

Joukkueet saavat edelleen tuomareilta halutessaan suullisen palautteen. Tämä on mahdollista kaikissa Cup-kilpailuissa, mutta ei enää kauden päättävässä mestaruuskilpailussa.

Säännöt, tuomariohjeen ja kilpailujen järjestämisohjeen pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä.
 
Päivitykset käydään läpi myös syksyn tulevissa kohtaamisissa, joita ovat mm. tuomariseminaari ja tuomaritreffit. Tuomariseminaareja järjestetään syksyllä kaksi samansisältöistä tilaisuutta, joista toinen on lähitilaisuus Helsingissä ja toinen etätilaisuus. Näihin pääset ilmoittautumaan eTaikassa:
Tuomariseminaari Helsinki 20.9. klo 17.30-20.30
Tuomariseminaari Zoom 3.10. klo 17.30-20.30
 
Lisätietoja klara.westerlund@voimistelu.fi

kuva: Jukka Hämeenniemi

Haku